Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8065
Назва: Методи обробки молока-сировини
Інші назви: Methods of processing raw milk
Автори: Надточій, Валентина Миколаївна
Nadtochii, Valentyna
Ключові слова: молоко-сировина;бактеріальне забруднення молока;теплова обробка молока;мембранні методи обробки;пастеризація молока;raw milk;bacterial contamination of milk;heat treatment of milk;pasteurization of milk;membrane processing methods
Дата публікації: 2022
Видавництво: Білоцерківський НАУ
Бібліографічний опис: Надточій В. М. Методи обробки молока-сировини / В. М. Надточій //Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи в харчових технологіях: матеріали міжнародної науково-практичної конференції (Білоцерківський НАУ, 20 жовтня 2022 р.) .– Біла Церква: БНАУ, 2022 .– С. 18-20.
Короткий огляд (реферат): Якість молочної сировини, зокрема її мікробіологічні показники, є одним із визначальних факторів безпечності та якості молочних продуктів. У роботі дано оцінку ефективності використання традиційних і сучасних методів поліпшення мікробіологічних характеристик молочної сировини.
Опис: The quality of dairy raw materials, in particular its microbiological indicators, is one of the determining factors of the safety and quality of dairy products. The work evaluates the effectiveness of traditional and modern methods of improving the microbiological characteristics of milk raw materials.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8065
УДК: 637.131/.138
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Metody_obrobky.pdf1,25 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.