Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів
Наукові публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-10 зі 11.
назад
1
2
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2019
Вплив підгодівлі бджіл ферментативним пептоном соєвого борошна на виробництво перги
Недашківський, Володимир Михайлович
;
Nedashkivskyi, Volodymyr
;
Недашківська, Наталія Володимирівна
;
Nedashkivska, Nataliia
2021
Оцінка якості продукції бджільництва
Недашківський, Володимир Михайлович
;
Nedashkivskyi, Volodymyr
;
Недашківська, Наталія Володимирівна
;
Nedashkivska, Nataliia
2021
Оцінка меду як десерту в готельно-ресторанних комплексах.
Мерзлов, Сергій Віталійович
;
Merzlov, Serhii
;
Шурчкова, Юлія Олександрівна
;
Shurchkova, Yulia
;
Недашківський, Володимир Михайлович
;
Nedashkivskyi, Volodymyr
;
Мерзлова, Галина Вікторівна
;
Merzlova, Halyna
;
Недашківська, Наталія Володимирівна
;
Nedashkivska, Natalia
2022
Переробка рибних відходів та їх застосування
Мерзлова, Галина Вікторівна
;
Merzlova, Halyna
;
Мерзлов, Сергій Віталійович
;
Merzlov, Serhii
;
Недашківська, Наталія Володимирівна
;
Nedashkivska, Nataliia
2022
Харчова цінність і якість охолодженої риби
Недашківська, Наталія Володимирівна
;
Nedashkivska, Nataliia
2021
Вплив підгодівлі бджіл соєвим пептоном на їхню продуктивність
Недашківський, Володимир Михайлович
;
Nedashkivskyi, Volodymyr
;
Недашківська, Наталія Володимирівна
;
Nedashkivska, Natalia
2022
Хімічний склад меду у раціонах відвідувачів готельно-ресторанних комплексів Білоцерківщини
Мерзлов, Сергій Віталійович
;
Merzlov, Serhii
;
Недашківська, Наталія Володимирівна
;
Nedashkivska, Natalia
;
Недашківський, Володимир Михайлович
;
Nedashkivskyi, Volodymyr
;
Шурчкова, Юлія Олександрівна
;
Shurchkova, Yulia
;
Мерзлова, Галина Вікторівна
;
Merzlova, Halyna
2022
Способи фальсифікації ікри
Недашківська, Наталія Володимирівна
;
Nedashkivska, Nataliia
;
Мерзлова, Галина Вікторівна
;
Merzlova, Halyna
2023
Перспектива використання меду у технології виробництва крафтового пива
Власов, Андрій Павлович
;
Vlasov, Andriy
;
Сидоренко, Марина Миколаївна
;
Sydorenko, Maryna
;
Недашківська, Наталія Володимирівна
;
Nedashkivska, Nataliia
2024
Ідентифікація та органолептична оцінка шоколаду
Кузів, Анна Ігорівна
;
Kuziv, Anna
;
Недашківська, Наталія Володимирівна
;
Nedashkivska, Nataliia
Перегляд
Автор
8
Nedashkivska, Nataliia
5
Nedashkivskyi, Volodymyr
5
Недашківський, Володимир Михайлович
4
Merzlova, Halyna
4
Мерзлова, Галина Вікторівна
3
Merzlov, Serhii
3
Nedashkivska, Natalia
3
Мерзлов, Сергій Віталійович
2
Shurchkova, Yulia
2
Шурчкова, Юлія Олександрівна
.
далі >
Тема
2
honey
2
мед
2
органолептична оцінка
1
agricultural medonos
1
appearance
1
beekeeping products
1
bees
1
brewing
1
caviar
1
Cd
.
далі >
за датою випуску
4
2022
3
2021
2
2023
1
2019
1
2024
Has File(s)
11
true
Тип матеріалу
7
Тези доповідей, Матеріали конфере...
4
Стаття