Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12062
Назва: | Ідентифікація та органолептична оцінка шоколаду |
Інші назви: | Identification and organoleptic evaluation of chocolate |
Автори: | Кузів, Анна Ігорівна Kuziv, Anna Недашківська, Наталія Володимирівна Nedashkivska, Nataliia |
Ключові слова: | молочний шоколад;milk chocolate;харчова цінність;nutritional value;органолептична оцінка;organoleptic evaluation;ДСТУ;DSTU;ідентифікація;identification |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Білоцерківський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Кузів А. І. Ідентифікація та органолептична оцінка шоколаду/ А. І. Кузів, Н. В. Недашківська // Молодь – аграрній науці і виробництву. Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології: матеріали Всеукраїнської наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (БНАУ, 24 квітня 2024 р.) – Біла Церква, 2024. – С. 32–34. |
Короткий огляд (реферат): | Проведено органолептичну оцінку молочного шоколаду різних виробників та виявлено основні ідентифікаційні ознаки шоколаду. |
Опис: | The organoleptic evaluation of milk chocolate from different manufacturers was carried out and the main identification features of chocolate were revealed. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12062 |
УДК: | 663.915-047.27:543.92 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
identyfikatsiia_ta_orhanoleptychna.pdf | 411,25 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.