Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12062
Назва: Ідентифікація та органолептична оцінка шоколаду
Інші назви: Identification and organoleptic evaluation of chocolate
Автори: Кузів, Анна Ігорівна
Kuziv, Anna
Недашківська, Наталія Володимирівна
Nedashkivska, Nataliia
Ключові слова: молочний шоколад;milk chocolate;харчова цінність;nutritional value;органолептична оцінка;organoleptic evaluation;ДСТУ;DSTU;ідентифікація;identification
Дата публікації: 2024
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Кузів А. І. Ідентифікація та органолептична оцінка шоколаду/ А. І. Кузів, Н. В. Недашківська // Молодь – аграрній науці і виробництву. Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології: матеріали Всеукраїнської наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (БНАУ, 24 квітня 2024 р.) – Біла Церква, 2024. – С. 32–34.
Короткий огляд (реферат): Проведено органолептичну оцінку молочного шоколаду різних виробників та виявлено основні ідентифікаційні ознаки шоколаду.
Опис: The organoleptic evaluation of milk chocolate from different manufacturers was carried out and the main identification features of chocolate were revealed.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12062
УДК: 663.915-047.27:543.92
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
identyfikatsiia_ta_orhanoleptychna.pdf411,25 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.