Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12062
Title: | Ідентифікація та органолептична оцінка шоколаду |
Other Titles: | Identification and organoleptic evaluation of chocolate |
Authors: | Кузів, Анна Ігорівна Kuziv, Anna Недашківська, Наталія Володимирівна Nedashkivska, Nataliia |
Keywords: | молочний шоколад;milk chocolate;харчова цінність;nutritional value;органолептична оцінка;organoleptic evaluation;ДСТУ;DSTU;ідентифікація;identification |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Білоцерківський національний аграрний університет |
Citation: | Кузів А. І. Ідентифікація та органолептична оцінка шоколаду/ А. І. Кузів, Н. В. Недашківська // Молодь – аграрній науці і виробництву. Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології: матеріали Всеукраїнської наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (БНАУ, 24 квітня 2024 р.) – Біла Церква, 2024. – С. 32–34. |
Abstract: | Проведено органолептичну оцінку молочного шоколаду різних виробників та виявлено основні ідентифікаційні ознаки шоколаду. |
Description: | The organoleptic evaluation of milk chocolate from different manufacturers was carried out and the main identification features of chocolate were revealed. |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12062 |
metadata.dc.identifier.udc: | 663.915-047.27:543.92 |
Appears in Collections: | Наукові публікації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
identyfikatsiia_ta_orhanoleptychna.pdf | 411,25 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.