Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12062
Title: Ідентифікація та органолептична оцінка шоколаду
Other Titles: Identification and organoleptic evaluation of chocolate
Authors: Кузів, Анна Ігорівна
Kuziv, Anna
Недашківська, Наталія Володимирівна
Nedashkivska, Nataliia
Keywords: молочний шоколад;milk chocolate;харчова цінність;nutritional value;органолептична оцінка;organoleptic evaluation;ДСТУ;DSTU;ідентифікація;identification
Issue Date: 2024
Publisher: Білоцерківський національний аграрний університет
Citation: Кузів А. І. Ідентифікація та органолептична оцінка шоколаду/ А. І. Кузів, Н. В. Недашківська // Молодь – аграрній науці і виробництву. Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології: матеріали Всеукраїнської наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (БНАУ, 24 квітня 2024 р.) – Біла Церква, 2024. – С. 32–34.
Abstract: Проведено органолептичну оцінку молочного шоколаду різних виробників та виявлено основні ідентифікаційні ознаки шоколаду.
Description: The organoleptic evaluation of milk chocolate from different manufacturers was carried out and the main identification features of chocolate were revealed.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12062
metadata.dc.identifier.udc: 663.915-047.27:543.92
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
identyfikatsiia_ta_orhanoleptychna.pdf411,25 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.