Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12062
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКузів, Анна Ігорівна-
dc.contributor.authorKuziv, Anna-
dc.contributor.authorНедашківська, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorNedashkivska, Nataliia-
dc.date.accessioned2024-06-26T11:12:01Z-
dc.date.available2024-06-26T11:12:01Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationКузів А. І. Ідентифікація та органолептична оцінка шоколаду/ А. І. Кузів, Н. В. Недашківська // Молодь – аграрній науці і виробництву. Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології: матеріали Всеукраїнської наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (БНАУ, 24 квітня 2024 р.) – Біла Церква, 2024. – С. 32–34.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12062-
dc.descriptionThe organoleptic evaluation of milk chocolate from different manufacturers was carried out and the main identification features of chocolate were revealed.uk_UA
dc.description.abstractПроведено органолептичну оцінку молочного шоколаду різних виробників та виявлено основні ідентифікаційні ознаки шоколаду.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectмолочний шоколадuk_UA
dc.subjectmilk chocolateuk_UA
dc.subjectхарчова цінністьuk_UA
dc.subjectnutritional valueuk_UA
dc.subjectорганолептична оцінкаuk_UA
dc.subjectorganoleptic evaluationuk_UA
dc.subjectДСТУuk_UA
dc.subjectDSTUuk_UA
dc.subjectідентифікаціяuk_UA
dc.subjectidentificationuk_UA
dc.titleІдентифікація та органолептична оцінка шоколадуuk_UA
dc.title.alternativeIdentification and organoleptic evaluation of chocolateuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc663.915-047.27:543.92uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
identyfikatsiia_ta_orhanoleptychna.pdf411,25 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.