Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8071
Назва: Способи фальсифікації ікри
Інші назви: Ways of falsifying caviar
Автори: Недашківська, Наталія Володимирівна
Nedashkivska, Nataliia
Мерзлова, Галина Вікторівна
Merzlova, Halyna
Ключові слова: ікра;органолептичні дослідження;фальсифікація;caviar;organoleptic research;falsification
Дата публікації: 2022
Видавництво: Білоцерківський НАУ
Бібліографічний опис: Недашківська Н. В. Способи фальсифікації ікри / Н. В. Недашківська, Г. В. Мерзлова // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи в харчових технологіях: матеріали міжнародної науково-практичної конференції (Білоцерківський НАУ, 20 жовтня 2022 р.) .– Біла Церква: БНАУ, 2022 .– С. 22-23.
Короткий огляд (реферат): Наведено результати досліджень якості ікри та способи її фальсифікації. В результаті досліджень, встановлено, що за органолептичними показниками найкращі показники виявили у ікрі зерновій лососевій марки ТОВ «Рибкоппродукт».
Опис: The results of studies on the quality of caviar and methods of its falsification are presented. As a result of the research, it was established that the best indicators according to organoleptic indicators were found in caviar of the grain salmon brand of "Rybkopproduct" LLC.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8071
УДК: 664.955-043.98
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Sposoby_falsyfik.pdf1,21 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.