Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8071
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Недашківська, Наталія Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Nedashkivska, Nataliia | - |
dc.contributor.author | Мерзлова, Галина Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Merzlova, Halyna | - |
dc.date.accessioned | 2022-12-19T16:39:28Z | - |
dc.date.available | 2022-12-19T16:39:28Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Недашківська Н. В. Способи фальсифікації ікри / Н. В. Недашківська, Г. В. Мерзлова // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи в харчових технологіях: матеріали міжнародної науково-практичної конференції (Білоцерківський НАУ, 20 жовтня 2022 р.) .– Біла Церква: БНАУ, 2022 .– С. 22-23. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8071 | - |
dc.description | The results of studies on the quality of caviar and methods of its falsification are presented. As a result of the research, it was established that the best indicators according to organoleptic indicators were found in caviar of the grain salmon brand of "Rybkopproduct" LLC. | uk_UA |
dc.description.abstract | Наведено результати досліджень якості ікри та способи її фальсифікації. В результаті досліджень, встановлено, що за органолептичними показниками найкращі показники виявили у ікрі зерновій лососевій марки ТОВ «Рибкоппродукт». | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Білоцерківський НАУ | uk_UA |
dc.subject | ікра | uk_UA |
dc.subject | органолептичні дослідження | uk_UA |
dc.subject | фальсифікація | uk_UA |
dc.subject | caviar | uk_UA |
dc.subject | organoleptic research | uk_UA |
dc.subject | falsification | uk_UA |
dc.title | Способи фальсифікації ікри | uk_UA |
dc.title.alternative | Ways of falsifying caviar | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 664.955-043.98 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Sposoby_falsyfik.pdf | 1,21 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.