Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8071
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНедашківська, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorNedashkivska, Nataliia-
dc.contributor.authorМерзлова, Галина Вікторівна-
dc.contributor.authorMerzlova, Halyna-
dc.date.accessioned2022-12-19T16:39:28Z-
dc.date.available2022-12-19T16:39:28Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationНедашківська Н. В. Способи фальсифікації ікри / Н. В. Недашківська, Г. В. Мерзлова // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи в харчових технологіях: матеріали міжнародної науково-практичної конференції (Білоцерківський НАУ, 20 жовтня 2022 р.) .– Біла Церква: БНАУ, 2022 .– С. 22-23.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8071-
dc.descriptionThe results of studies on the quality of caviar and methods of its falsification are presented. As a result of the research, it was established that the best indicators according to organoleptic indicators were found in caviar of the grain salmon brand of "Rybkopproduct" LLC.uk_UA
dc.description.abstractНаведено результати досліджень якості ікри та способи її фальсифікації. В результаті досліджень, встановлено, що за органолептичними показниками найкращі показники виявили у ікрі зерновій лососевій марки ТОВ «Рибкоппродукт».uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський НАУuk_UA
dc.subjectікраuk_UA
dc.subjectорганолептичні дослідженняuk_UA
dc.subjectфальсифікаціяuk_UA
dc.subjectcaviaruk_UA
dc.subjectorganoleptic researchuk_UA
dc.subjectfalsificationuk_UA
dc.titleСпособи фальсифікації ікриuk_UA
dc.title.alternativeWays of falsifying caviaruk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc664.955-043.98uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Sposoby_falsyfik.pdf1,21 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.