Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8071
Назва: | Способи фальсифікації ікри |
Інші назви: | Ways of falsifying caviar |
Автори: | Недашківська, Наталія Володимирівна Nedashkivska, Nataliia Мерзлова, Галина Вікторівна Merzlova, Halyna |
Ключові слова: | ікра;органолептичні дослідження;фальсифікація;caviar;organoleptic research;falsification |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Білоцерківський НАУ |
Бібліографічний опис: | Недашківська Н. В. Способи фальсифікації ікри / Н. В. Недашківська, Г. В. Мерзлова // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи в харчових технологіях: матеріали міжнародної науково-практичної конференції (Білоцерківський НАУ, 20 жовтня 2022 р.) .– Біла Церква: БНАУ, 2022 .– С. 22-23. |
Короткий огляд (реферат): | Наведено результати досліджень якості ікри та способи її фальсифікації. В результаті досліджень, встановлено, що за органолептичними показниками найкращі показники виявили у ікрі зерновій лососевій марки ТОВ «Рибкоппродукт». |
Опис: | The results of studies on the quality of caviar and methods of its falsification are presented. As a result of the research, it was established that the best indicators according to organoleptic indicators were found in caviar of the grain salmon brand of "Rybkopproduct" LLC. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8071 |
УДК: | 664.955-043.98 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Sposoby_falsyfik.pdf | 1,21 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.