Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8071
Title: | Способи фальсифікації ікри |
Other Titles: | Ways of falsifying caviar |
Authors: | Недашківська, Наталія Володимирівна Nedashkivska, Nataliia Мерзлова, Галина Вікторівна Merzlova, Halyna |
Keywords: | ікра;органолептичні дослідження;фальсифікація;caviar;organoleptic research;falsification |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Білоцерківський НАУ |
Citation: | Недашківська Н. В. Способи фальсифікації ікри / Н. В. Недашківська, Г. В. Мерзлова // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи в харчових технологіях: матеріали міжнародної науково-практичної конференції (Білоцерківський НАУ, 20 жовтня 2022 р.) .– Біла Церква: БНАУ, 2022 .– С. 22-23. |
Abstract: | Наведено результати досліджень якості ікри та способи її фальсифікації. В результаті досліджень, встановлено, що за органолептичними показниками найкращі показники виявили у ікрі зерновій лососевій марки ТОВ «Рибкоппродукт». |
Description: | The results of studies on the quality of caviar and methods of its falsification are presented. As a result of the research, it was established that the best indicators according to organoleptic indicators were found in caviar of the grain salmon brand of "Rybkopproduct" LLC. |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8071 |
metadata.dc.identifier.udc: | 664.955-043.98 |
Appears in Collections: | Наукові публікації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Sposoby_falsyfik.pdf | 1,21 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.