Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8071
Title: Способи фальсифікації ікри
Other Titles: Ways of falsifying caviar
Authors: Недашківська, Наталія Володимирівна
Nedashkivska, Nataliia
Мерзлова, Галина Вікторівна
Merzlova, Halyna
Keywords: ікра;органолептичні дослідження;фальсифікація;caviar;organoleptic research;falsification
Issue Date: 2022
Publisher: Білоцерківський НАУ
Citation: Недашківська Н. В. Способи фальсифікації ікри / Н. В. Недашківська, Г. В. Мерзлова // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи в харчових технологіях: матеріали міжнародної науково-практичної конференції (Білоцерківський НАУ, 20 жовтня 2022 р.) .– Біла Церква: БНАУ, 2022 .– С. 22-23.
Abstract: Наведено результати досліджень якості ікри та способи її фальсифікації. В результаті досліджень, встановлено, що за органолептичними показниками найкращі показники виявили у ікрі зерновій лососевій марки ТОВ «Рибкоппродукт».
Description: The results of studies on the quality of caviar and methods of its falsification are presented. As a result of the research, it was established that the best indicators according to organoleptic indicators were found in caviar of the grain salmon brand of "Rybkopproduct" LLC.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8071
metadata.dc.identifier.udc: 664.955-043.98
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Sposoby_falsyfik.pdf1,21 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.