Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12064
Title: Перспектива використання меду у технології виробництва крафтового пива
Other Titles: The prospect of using honey in craft beer production technology
Authors: Власов, Андрій Павлович
Vlasov, Andriy
Сидоренко, Марина Миколаївна
Sydorenko, Maryna
Недашківська, Наталія Володимирівна
Nedashkivska, Nataliia
Keywords: крафтове пиво;craft beer;мед;honey;пивоваріння;brewing;інгредієнти;ingredients
Issue Date: 2023
Publisher: Білоцерківський національний аграрний університет
Citation: Власов А. П. Перспектива використання меду у технології виробництва крафтового пива / А. П. Власов, М. М. Сидоренко, Н. В. Недашківська // «Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті» Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології: матеріали Всеукраїнської наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників (БНАУ, 16 листопада 2023 р.) – Біла Церква, 2023. – С. 19–21.
Abstract: Проаналізовано та досліджено використання меду у технології виробництва крафтового пива. Встановлено, що додавання меду при виробництві пива дозволяє отримати пиво із специфічним смаком і ароматом, а також надає можливість підвищити біологічну цінність даного напою.
Description: The use of honey in craft beer production technology was analyzed and researched. It has been established that the addition of honey during the production of beer makes it possible to obtain beer with a specific taste and aroma, and also provides an opportunity to increase the biological value of this drink.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12064
metadata.dc.identifier.udc: 663.4
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
perspektyva_vykorystannia_medu.pdf405,69 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.