Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12064
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВласов, Андрій Павлович-
dc.contributor.authorVlasov, Andriy-
dc.contributor.authorСидоренко, Марина Миколаївна-
dc.contributor.authorSydorenko, Maryna-
dc.contributor.authorНедашківська, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorNedashkivska, Nataliia-
dc.date.accessioned2024-06-26T11:13:57Z-
dc.date.available2024-06-26T11:13:57Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationВласов А. П. Перспектива використання меду у технології виробництва крафтового пива / А. П. Власов, М. М. Сидоренко, Н. В. Недашківська // «Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті» Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології: матеріали Всеукраїнської наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників (БНАУ, 16 листопада 2023 р.) – Біла Церква, 2023. – С. 19–21.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12064-
dc.descriptionThe use of honey in craft beer production technology was analyzed and researched. It has been established that the addition of honey during the production of beer makes it possible to obtain beer with a specific taste and aroma, and also provides an opportunity to increase the biological value of this drink.uk_UA
dc.description.abstractПроаналізовано та досліджено використання меду у технології виробництва крафтового пива. Встановлено, що додавання меду при виробництві пива дозволяє отримати пиво із специфічним смаком і ароматом, а також надає можливість підвищити біологічну цінність даного напою.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectкрафтове пивоuk_UA
dc.subjectcraft beeruk_UA
dc.subjectмедuk_UA
dc.subjecthoneyuk_UA
dc.subjectпивоварінняuk_UA
dc.subjectbrewinguk_UA
dc.subjectінгредієнтиuk_UA
dc.subjectingredientsuk_UA
dc.titleПерспектива використання меду у технології виробництва крафтового пиваuk_UA
dc.title.alternativeThe prospect of using honey in craft beer production technologyuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc663.4uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
perspektyva_vykorystannia_medu.pdf405,69 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.