Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12064
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Власов, Андрій Павлович | - |
dc.contributor.author | Vlasov, Andriy | - |
dc.contributor.author | Сидоренко, Марина Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Sydorenko, Maryna | - |
dc.contributor.author | Недашківська, Наталія Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Nedashkivska, Nataliia | - |
dc.date.accessioned | 2024-06-26T11:13:57Z | - |
dc.date.available | 2024-06-26T11:13:57Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Власов А. П. Перспектива використання меду у технології виробництва крафтового пива / А. П. Власов, М. М. Сидоренко, Н. В. Недашківська // «Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті» Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології: матеріали Всеукраїнської наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників (БНАУ, 16 листопада 2023 р.) – Біла Церква, 2023. – С. 19–21. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12064 | - |
dc.description | The use of honey in craft beer production technology was analyzed and researched. It has been established that the addition of honey during the production of beer makes it possible to obtain beer with a specific taste and aroma, and also provides an opportunity to increase the biological value of this drink. | uk_UA |
dc.description.abstract | Проаналізовано та досліджено використання меду у технології виробництва крафтового пива. Встановлено, що додавання меду при виробництві пива дозволяє отримати пиво із специфічним смаком і ароматом, а також надає можливість підвищити біологічну цінність даного напою. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Білоцерківський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | крафтове пиво | uk_UA |
dc.subject | craft beer | uk_UA |
dc.subject | мед | uk_UA |
dc.subject | honey | uk_UA |
dc.subject | пивоваріння | uk_UA |
dc.subject | brewing | uk_UA |
dc.subject | інгредієнти | uk_UA |
dc.subject | ingredients | uk_UA |
dc.title | Перспектива використання меду у технології виробництва крафтового пива | uk_UA |
dc.title.alternative | The prospect of using honey in craft beer production technology | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 663.4 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
perspektyva_vykorystannia_medu.pdf | 405,69 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.