Кваліфікаційні роботи (магістри) : [327] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 301 до 320 з 327
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022Аналіз технології виробництва і переробки м’яса курчат-бройлерів та шляхи її удосконалення у ФГ «Дарина» Могилів-Подільського району Вінницької областіЛюбченко, Василь Ігорович; Liubchenko, Vasyl
2022Аналіз та удосконалення технології хліба у ТОВ «Київхліб»Герасевич, Галина Миколаївна; Gerasevych, Halyna
2022Аналіз та удосконалення технології виробництва та переробки м’яса каченят-бройлерів в ФГ «Мулард» Київської областіЯрмоленко, Вадим Олександрович; Iarmolenko, Vadym
2022Аналіз та удосконалення технології питних видів молока в умовах ТОВ «Фірма «Фавор»Кульбаченко, Юлія Леонідівна; Kulbachenko, Yulia
2022Аналіз технології виробництва харчових яєць та шляхи її удосконалення в СП “Журавушка” Рівненської області з елементами переробки продукціїКозлов, Максим Євгенійович; Kozlov, Maksym
2022Аналіз технології вирощування норок та шляхи її удосконалення в ТОВ «Норкова ферма Вікінг» Київської областіКобрін, Анжеліка Олегівна; Kobrin, Angelika
2022Аналіз і удосконалення технології переробки сиру кисломолочного в умовах ПрАТ «Обухівський молокозавод»Зайченко, Сергій Вікторович; Zaichenko, Serhii
2022Аналіз та удосконалення технології виробництва м’яса свиней у ФГ «Аллазаров» та його переробки у ТОВ «Київський м’ясокомбінат» Київської областіКапиця, Станіслав Юрійович; Kapytsia, Stanislav
2022Аналіз технології виробництва молока в СФГ "Надія" та його переробка в АТ "Монастирищенський молокозавод" Черкаської областіКузьменко, Родіон Григорович; Kuzmenko, Rodion
2022Аналіз технології виробництва продукції бджільництва та шляхи її удосконалення у ФГ «Медові поля» Київської областіТрачук, Валерія Олегівна; Trachuk, Valeriia
2022Аналіз технології виробництва свинини в ТОВ «Еліта» та її переробки в ПП «Маршалок» Київської областіСіманайть, Кароліна Вікторівна; Simanait, Karolina
2020Аналіз та удосконалення технології майонезу на ТОВ «ВІСТА» Київської областіФрашко, Владислав Валерійович; Frashko, Vladyslav
2020Аналіз та удосконалення виробництва продукції з вторинної сировини в умовах ПАТ «ВІММ-БІЛЛЬ-ДАНН-Україна»Опанасенко, Ігор Іванович; Opanasenko, Ihor
2020Аналіз та удосконалення технології горошку зеленого консервованого на ПРАТ «Білоцерківський консервний завод» Київської областіЛуцишина, Олена Михайлівна; Lutsyshyna, Olena
2020Аналіз та удосконалення технології морозива на ПРАТ «ЖЛК-Україна» Київської областіГапич, Ірина Володимирівна; Hapych, Iryna
2020Аналіз та удосконалення технології ковбасних виробів на ФОП «Маршалок» Київської областіВарченко, Марія Миколаївна; Varchenko, Mariia
2020Аналіз та удосконалення технології напівкопчених ковбас на ТОВ МПЗ « Баварія», Київської областіВовченко, Тетяна Вікторівна; Vovchenko, Tetyana
2020Аналіз та удосконалення технології молока пастеризованого в умовах ГОВ «Молочна компанія "Мілк Лайн"Серватинська, Ірина Василівна; Servatynska, Iryna
2020Аналіз та удосконалення технології ферментованих продуктів в умовах ТОВ «Молочна компанія «Мілк Лайн»Гарастей, Леся Михайлівна; Harastey, Lesya
2020Аналіз та удосконалення технології виробництва молока в умовах ФГ «Ліван–Агро» та його переробки у ПрАТ «Юрія» Черкаської областіЗапорожець, Дарˈя Романівна; Zaporozhets, Daria
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 301 до 320 з 327