Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11585
Назва: Аналіз та удосконалення технології виробництва пшеничного борошна вищих сортів в умовах ТОВ «Білоцерківхлібопродукт»
Інші назви: Analysis and improvement of the production technology of high-grade wheat flour in the conditions of "Bilotserkivkhliboprodukt" LLC
Автори: Лябах, Артем Олександрович
Liabakh, Artem
Ключові слова: борошно;flour;технологія;technology;обладнання;equipment;показники;indicators;якість удосконалення;improvement quality
Дата публікації: 2023
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Лябах А. О. Аналіз та удосконалення технології виробництва пшеничного борошна вищих сортів в умовах ТОВ «Білоцерківхлібопродукт»: кваліфікаційна робота магістра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів; Наук.керівник Н. В. Роль, доцент. — Біла Церква, 2023. — 72 с.
Короткий огляд (реферат): На підприємстві «Білоцерківхлібопродукт» були досліджені та проаналізовані всі аспекти виробництва пшеничного борошна. Ретельно розглянуті вимоги до технологічного процесу очистки зерна, що вимагали удосконалення процесу , де первинна очистка і підготовка зерна в кожній секції організована двома потоками, а вторинна одним потоком, що надало можливість індивідуально обробляти кожну проміжну партію зерна різної за якістю. Також представлені технологічні розрахунки, що спрямовані для удосконалення технології сортового помелу зерна по «білості» із застосуванням розвиненої та скороченої розмельних систем.
Опис: All aspects of wheat flour production were researched and analyzed at the Bilotserkivkhliboprodukt enterprise. The requirements for the technological process of grain cleaning were carefully considered, which required the improvement of the process, where the primary cleaning and preparation of grain in each section is organized by two streams, and the secondary by one stream, which made it possible to individually process each intermediate batch of grain of different quality. Also presented are technological calculations aimed at improving the technology of graded grinding of grain by "whiteness" with the use of developed and shortened grinding systems.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11585
УДК: 664.761
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Лябах Артем Олександрович МАГ 23.pdf1,13 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.