Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11585
Title: Аналіз та удосконалення технології виробництва пшеничного борошна вищих сортів в умовах ТОВ «Білоцерківхлібопродукт»
Other Titles: Analysis and improvement of the production technology of high-grade wheat flour in the conditions of "Bilotserkivkhliboprodukt" LLC
Authors: Лябах, Артем Олександрович
Liabakh, Artem
Keywords: борошно;flour;технологія;technology;обладнання;equipment;показники;indicators;якість удосконалення;improvement quality
Issue Date: 2023
Publisher: Білоцерківський національний аграрний університет
Citation: Лябах А. О. Аналіз та удосконалення технології виробництва пшеничного борошна вищих сортів в умовах ТОВ «Білоцерківхлібопродукт»: кваліфікаційна робота магістра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів; Наук.керівник Н. В. Роль, доцент. — Біла Церква, 2023. — 72 с.
Abstract: На підприємстві «Білоцерківхлібопродукт» були досліджені та проаналізовані всі аспекти виробництва пшеничного борошна. Ретельно розглянуті вимоги до технологічного процесу очистки зерна, що вимагали удосконалення процесу , де первинна очистка і підготовка зерна в кожній секції організована двома потоками, а вторинна одним потоком, що надало можливість індивідуально обробляти кожну проміжну партію зерна різної за якістю. Також представлені технологічні розрахунки, що спрямовані для удосконалення технології сортового помелу зерна по «білості» із застосуванням розвиненої та скороченої розмельних систем.
Description: All aspects of wheat flour production were researched and analyzed at the Bilotserkivkhliboprodukt enterprise. The requirements for the technological process of grain cleaning were carefully considered, which required the improvement of the process, where the primary cleaning and preparation of grain in each section is organized by two streams, and the secondary by one stream, which made it possible to individually process each intermediate batch of grain of different quality. Also presented are technological calculations aimed at improving the technology of graded grinding of grain by "whiteness" with the use of developed and shortened grinding systems.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11585
metadata.dc.identifier.udc: 664.761
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Лябах Артем Олександрович МАГ 23.pdf1,13 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.