Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва
Навчальні видання
Наукові публікації
Інші публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 21-30 зі 89.
назад
1
2
3
4
5
6
...
9
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2020
Спосіб виробництва вершкового масла тривалого терміну зберігання з медом
Ломова, Неоніла Миколаївна
;
Lomova, Neonila
;
Мерзлов, Сергій Віталійович
;
Merzlov, Serhii
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2020
Спосіб виробництва стерилізованого вершкового масла з наповнювачем
Ломова, Неоніла Миколаївна
;
Lomova, Neonila
;
Мерзлов, Сергій Віталійович
;
Merzlov, Serhii
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2020
Оцінка якості сухих молочних багатокомпонентних сумішей на принципах кваліметрії
Мінорова, Антоніна Володимирівна
;
Minorova, Antonina
;
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Rudakova, Tetiana
;
Крушельницька, Наталя Леонідівна
;
Krushelnytska, Natalia
;
Моісеєва, Людмила Олексіївна
;
Moiseeva, Liudmyla
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2020
Біологічна цінність сухих молочних багатокомпонентних сумішей
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Rudakova, Tetiana
;
Мінорова, Антоніна Володимирівна
;
Minorova, Antonina
;
Крушельницька, Наталя Леонідівна
;
Krushelnytska, Natalia
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2020
Дослідження показників якості концентрату сироваткових білків
Зайченко, Сергій Вікторович
;
Zaichenko, Serhiy
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2018
Розроблення програми НАССР для забезпечення якості і безпечності йогурту з апіпродуктами
Мерзлов, Сергій Віталійович
;
Merzlov, Serhii
;
Ломова, Неоніла Миколаївна
;
Lomova, Neonila
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
;
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Rudakova, Tetiana
;
Сніжко, Ольга Олегівна
;
Snizhko, Olha
;
Ворощук, Віктор Ярославович
;
Voroshchuk, Viktor
2017
Оптимізація технології подрібнення бджолиного обніжжя
Ломова, Неоніла Миколаївна
;
Lomova, Neonila
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
;
Сніжко, Ольга Олегівна
;
Snizhko, Olha
2018
Продукти з комбінованим складом сировини
Паращенко, Владислав Ігорович
;
Parashchenko, Vladyslav
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2017
Ферментативний метод визначення біологічної цінності молочних продуктів із зерновим інгредієнтом для дитячого харчування
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Rudakova, Tetiana
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2018
Discrete-impulsive input of energy in milk and dairy products processing processe
Vitenko, Tetiana
;
Вітенько, Тетяна Миколаївна
;
Voroshchuk, Viktor
;
Ворощук, Віктор Ярославович
;
Snizhko, Olha
;
Сніжко, Ольга Олегівна
;
Narizhniy, Serhiy
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
Перегляд
Автор
83
Наріжний, Сергій Анатолійович
28
Minorova, Antonina
28
Rudakova, Tetiana
28
Мінорова, Антоніна Володимирівна
28
Рудакова, Тетяна Василівна
24
Lomova, Neonila
23
Ломова, Неоніла Миколаївна
17
Krushelnytska, Natalia
17
Крушельницька, Наталя Леонідівна
16
Snizhko, Olha
.
далі >
Тема
16
dispersion
15
emulsion
14
technological stability
14
технологічна стійкість
13
емульсія
11
fat globules
11
технологическая стойкость
10
эмульсия
9
spreads
9
диспергирование
.
далі >
за датою випуску
38
2020 - 2024
31
2010 - 2019
20
2004 - 2009
Has File(s)
89
true
Тип матеріалу
48
Стаття
32
Тези доповідей, Матеріали конфере...
5
Патент
1
Автореферат
1
Дисертація
1
Книга
1
Методичні рекомендації