Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4866
Назва: | Дослідження показників якості концентрату сироваткових білків |
Інші назви: | Research of quality indicators whey protein concentrate |
Автори: | Зайченко, Сергій Вікторович Zaichenko, Serhiy Наріжний, Сергій Анатолійович Narizhniy, Serhiy |
Ключові слова: | сироватка;концентрат сироваткових білків;хімічний склад;функціонально-технологічні показники;гелеутворювальна здатність;heat treatment;milk clots;dynamic viscosity;moisture retention capacity;enzymatic proces |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Білоцерківський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Зайченко С.В. Дослідження показників якості концентрату сироваткових білків / С.В.Зайченко, С.А.Наріжний // Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва: матеріали міжнародної науково-практичної конференції 15 квітня 2020 р .– Біла Церква: БНАУ, 2020 .– С. 35-37. |
Короткий огляд (реферат): | Проведено дослідження хімічного складу і функціонально-технологічних властивостей концентрату сироваткових білків, отриманого способом ультрафільтрації, з вмістом білка 70 % та отримано нові дані стосовно показників якості КСБ-УФ-70, які можна використати під час розроблення нових видів харчових продуктів. |
Опис: | A study of the chemical composition and functional and technological properties of whey protein concentrate obtained by ultrafiltration, with a protein content of 70% and obtained new data on the quality of KSB-UV-70, which can be used in the development of new foods. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4866 |
УДК: | 637.146 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Doslidzhennia_pokaznykiv.pdf | 790,21 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.