Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4866
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Зайченко, Сергій Вікторович | - |
dc.contributor.author | Zaichenko, Serhiy | - |
dc.contributor.author | Наріжний, Сергій Анатолійович | - |
dc.contributor.author | Narizhniy, Serhiy | - |
dc.date.accessioned | 2020-07-01T18:00:40Z | - |
dc.date.available | 2020-07-01T18:00:40Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Зайченко С.В. Дослідження показників якості концентрату сироваткових білків / С.В.Зайченко, С.А.Наріжний // Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва: матеріали міжнародної науково-практичної конференції 15 квітня 2020 р .– Біла Церква: БНАУ, 2020 .– С. 35-37. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4866 | - |
dc.description | A study of the chemical composition and functional and technological properties of whey protein concentrate obtained by ultrafiltration, with a protein content of 70% and obtained new data on the quality of KSB-UV-70, which can be used in the development of new foods. | uk_UA |
dc.description.abstract | Проведено дослідження хімічного складу і функціонально-технологічних властивостей концентрату сироваткових білків, отриманого способом ультрафільтрації, з вмістом білка 70 % та отримано нові дані стосовно показників якості КСБ-УФ-70, які можна використати під час розроблення нових видів харчових продуктів. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Білоцерківський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | сироватка | uk_UA |
dc.subject | концентрат сироваткових білків | uk_UA |
dc.subject | хімічний склад | uk_UA |
dc.subject | функціонально-технологічні показники | uk_UA |
dc.subject | гелеутворювальна здатність | uk_UA |
dc.subject | heat treatment | uk_UA |
dc.subject | milk clots | uk_UA |
dc.subject | dynamic viscosity | uk_UA |
dc.subject | moisture retention capacity | uk_UA |
dc.subject | enzymatic proces | uk_UA |
dc.title | Дослідження показників якості концентрату сироваткових білків | uk_UA |
dc.title.alternative | Research of quality indicators whey protein concentrate | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 637.146 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Doslidzhennia_pokaznykiv.pdf | 790,21 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.