Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4866
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗайченко, Сергій Вікторович-
dc.contributor.authorZaichenko, Serhiy-
dc.contributor.authorНаріжний, Сергій Анатолійович-
dc.contributor.authorNarizhniy, Serhiy-
dc.date.accessioned2020-07-01T18:00:40Z-
dc.date.available2020-07-01T18:00:40Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationЗайченко С.В. Дослідження показників якості концентрату сироваткових білків / С.В.Зайченко, С.А.Наріжний // Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва: матеріали міжнародної науково-практичної конференції 15 квітня 2020 р .– Біла Церква: БНАУ, 2020 .– С. 35-37.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4866-
dc.descriptionA study of the chemical composition and functional and technological properties of whey protein concentrate obtained by ultrafiltration, with a protein content of 70% and obtained new data on the quality of KSB-UV-70, which can be used in the development of new foods.uk_UA
dc.description.abstractПроведено дослідження хімічного складу і функціонально-технологічних властивостей концентрату сироваткових білків, отриманого способом ультрафільтрації, з вмістом білка 70 % та отримано нові дані стосовно показників якості КСБ-УФ-70, які можна використати під час розроблення нових видів харчових продуктів.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectсироваткаuk_UA
dc.subjectконцентрат сироваткових білківuk_UA
dc.subjectхімічний складuk_UA
dc.subjectфункціонально-технологічні показникиuk_UA
dc.subjectгелеутворювальна здатністьuk_UA
dc.subjectheat treatmentuk_UA
dc.subjectmilk clotsuk_UA
dc.subjectdynamic viscosityuk_UA
dc.subjectmoisture retention capacityuk_UA
dc.subjectenzymatic procesuk_UA
dc.titleДослідження показників якості концентрату сироваткових білківuk_UA
dc.title.alternativeResearch of quality indicators whey protein concentrateuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc637.146uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Doslidzhennia_pokaznykiv.pdf790,21 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.