Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4866
Title: Дослідження показників якості концентрату сироваткових білків
Other Titles: Research of quality indicators whey protein concentrate
Authors: Зайченко, Сергій Вікторович
Zaichenko, Serhiy
Наріжний, Сергій Анатолійович
Narizhniy, Serhiy
Keywords: сироватка;концентрат сироваткових білків;хімічний склад;функціонально-технологічні показники;гелеутворювальна здатність;heat treatment;milk clots;dynamic viscosity;moisture retention capacity;enzymatic proces
Issue Date: 2020
Publisher: Білоцерківський національний аграрний університет
Citation: Зайченко С.В. Дослідження показників якості концентрату сироваткових білків / С.В.Зайченко, С.А.Наріжний // Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва: матеріали міжнародної науково-практичної конференції 15 квітня 2020 р .– Біла Церква: БНАУ, 2020 .– С. 35-37.
Abstract: Проведено дослідження хімічного складу і функціонально-технологічних властивостей концентрату сироваткових білків, отриманого способом ультрафільтрації, з вмістом білка 70 % та отримано нові дані стосовно показників якості КСБ-УФ-70, які можна використати під час розроблення нових видів харчових продуктів.
Description: A study of the chemical composition and functional and technological properties of whey protein concentrate obtained by ultrafiltration, with a protein content of 70% and obtained new data on the quality of KSB-UV-70, which can be used in the development of new foods.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4866
metadata.dc.identifier.udc: 637.146
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Doslidzhennia_pokaznykiv.pdf790,21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.