Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4866
Title: | Дослідження показників якості концентрату сироваткових білків |
Other Titles: | Research of quality indicators whey protein concentrate |
Authors: | Зайченко, Сергій Вікторович Zaichenko, Serhiy Наріжний, Сергій Анатолійович Narizhniy, Serhiy |
Keywords: | сироватка;концентрат сироваткових білків;хімічний склад;функціонально-технологічні показники;гелеутворювальна здатність;heat treatment;milk clots;dynamic viscosity;moisture retention capacity;enzymatic proces |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Білоцерківський національний аграрний університет |
Citation: | Зайченко С.В. Дослідження показників якості концентрату сироваткових білків / С.В.Зайченко, С.А.Наріжний // Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва: матеріали міжнародної науково-практичної конференції 15 квітня 2020 р .– Біла Церква: БНАУ, 2020 .– С. 35-37. |
Abstract: | Проведено дослідження хімічного складу і функціонально-технологічних властивостей концентрату сироваткових білків, отриманого способом ультрафільтрації, з вмістом білка 70 % та отримано нові дані стосовно показників якості КСБ-УФ-70, які можна використати під час розроблення нових видів харчових продуктів. |
Description: | A study of the chemical composition and functional and technological properties of whey protein concentrate obtained by ultrafiltration, with a protein content of 70% and obtained new data on the quality of KSB-UV-70, which can be used in the development of new foods. |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4866 |
metadata.dc.identifier.udc: | 637.146 |
Appears in Collections: | Наукові публікації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Doslidzhennia_pokaznykiv.pdf | 790,21 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.