Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4921
Назва: Продукти з комбінованим складом сировини
Інші назви: Products with combined raw material composition
Автори: Паращенко, Владислав Ігорович
Parashchenko, Vladyslav
Наріжний, Сергій Анатолійович
Narizhniy, Serhiy
Ключові слова: комбінований склад сировини;незамінні амінокислоти;поліненасичені жирні кислоти;вітаміни;макро- та мікроелементи;combined composition of raw materials;essential amino acids;polyunsaturated fatty acids;vitamins;macro- and microelement
Дата публікації: 2018
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Паращенко В.І. Продукти з комбінованим складом сировини / В.І.Паращенко, С.А.Наріжний // Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції 19 квітня 2018 р .– Біла Церква: БНАУ, 2018 .– С. 45.
Короткий огляд (реферат): Проведено аналіз доцільності застосування наповнювачів рослинного походження (плодоовочеві пюре, порошки, конфітюри, продукти переробки злакових, складноцвітих та побічних продуктів комплексної переробки) та введення фруктів і овочів з метою збагачення комбінованих продуктів харчування вітамінами, мінеральними та органічними речовинами, пектинами, а також задля надання їм лікувально-профілактичних властивостей, підвищення їх біологічної цінності, розширення їх функціональних можливостей, підвищення смакових якостей.
Опис: The analysis of expediency of use of fillers of vegetable origin (fruit and vegetable purees, powders, jams, products of processing of cereals, complex flowers and by-products of complex processing) and introduction of fruit and vegetables for the purpose of enrichment of combined foodstuff with vitamins, minerals and pectins is carried out. as well as to provide them with therapeutic and prophylactic properties, increase their biological value, expand their functionality, improve taste.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4921
УДК: 664
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Produkty_z_kombin.pdf466,66 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.