Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4921
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПаращенко, Владислав Ігорович-
dc.contributor.authorParashchenko, Vladyslav-
dc.contributor.authorНаріжний, Сергій Анатолійович-
dc.contributor.authorNarizhniy, Serhiy-
dc.date.accessioned2020-07-10T08:51:24Z-
dc.date.available2020-07-10T08:51:24Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationПаращенко В.І. Продукти з комбінованим складом сировини / В.І.Паращенко, С.А.Наріжний // Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції 19 квітня 2018 р .– Біла Церква: БНАУ, 2018 .– С. 45.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4921-
dc.descriptionThe analysis of expediency of use of fillers of vegetable origin (fruit and vegetable purees, powders, jams, products of processing of cereals, complex flowers and by-products of complex processing) and introduction of fruit and vegetables for the purpose of enrichment of combined foodstuff with vitamins, minerals and pectins is carried out. as well as to provide them with therapeutic and prophylactic properties, increase their biological value, expand their functionality, improve taste.uk_UA
dc.description.abstractПроведено аналіз доцільності застосування наповнювачів рослинного походження (плодоовочеві пюре, порошки, конфітюри, продукти переробки злакових, складноцвітих та побічних продуктів комплексної переробки) та введення фруктів і овочів з метою збагачення комбінованих продуктів харчування вітамінами, мінеральними та органічними речовинами, пектинами, а також задля надання їм лікувально-профілактичних властивостей, підвищення їх біологічної цінності, розширення їх функціональних можливостей, підвищення смакових якостей.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectкомбінований склад сировиниuk_UA
dc.subjectнезамінні амінокислотиuk_UA
dc.subjectполіненасичені жирні кислотиuk_UA
dc.subjectвітаміниuk_UA
dc.subjectмакро- та мікроелементиuk_UA
dc.subjectcombined composition of raw materialsuk_UA
dc.subjectessential amino acidsuk_UA
dc.subjectpolyunsaturated fatty acidsuk_UA
dc.subjectvitaminsuk_UA
dc.subjectmacro- and microelementuk_UA
dc.titleПродукти з комбінованим складом сировиниuk_UA
dc.title.alternativeProducts with combined raw material compositionuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc664uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Produkty_z_kombin.pdf466,66 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.