Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва
Наукові публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-10 зі 13.
назад
1
2
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2020
Дослідження показників якості концентрату сироваткових білків
Зайченко, Сергій Вікторович
;
Zaichenko, Serhiy
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2021
Ефективність штамів з β -галактозидазною активністю у технологіях ферментованих молочних продуктів
Вежлівцева, Світлана Петрівна
;
Vezhlivtseva, Svitlana
;
Мінорова, Антоніна Володимирівна
;
Minorova, Antonina
;
Крушельницька, Наталя Леонідівна
;
Krushelnytska, Natalia
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2021
Застосування ферментного препарату β-галактози для отримання згущеного низьколактозного молочного продукту зі зниженим вмістом жиру
Вежлівцева, Світлана Петрівна
;
Vezhlivtseva, Svitlana
;
Мінорова, Антоніна Володимирівна
;
Minorova, Antonina
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2021
Застосування системи ХАССП для виробництва морозива з функціональними інгредієнтами
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Rudakova, Tetiana
;
Мінорова, Антоніна Володимирівна
;
Minorova, Antonina
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2021
Активність води – якісний показник молочних консервів
Мінорова, Антоніна Володимирівна
;
Minorova, Antonina
;
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Rudakova, Tetiana
;
Крушельницька, Наталя Леонідівна
;
Krushelnytska, Natalia
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2022
Технологія низькокалорійного молочного морозива
Мінорова, Антоніна Володимирівна
;
Minorova, Antonina
;
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Rudakova, Tetiana
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
;
Вежлівцева, Світлана Петрівна
;
Vezhlivtseva, Svitlana
2021
Розроблення технології збагаченого спреду тривалого строку зберігання
Мігель, Єлизавета Ігорівна
;
Mihel, Yelyzaveta
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2022
Використання маслянки в технології низьколактозних ферментованих продуктів для харчування дітей
Мінорова, Антоніна Володимирівна
;
Minorova, Antonina
;
Моісеєва, Людмила Олексіївна
;
Moiseeva, Liudmyla
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
;
Вежлівцева, Світлана Петрівна
;
Vezhlivtseva, Svitlana
2023
Математичне моделювання рецептури молочних десертів з комбінованим складом сировини
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Rudakova, Tetiana
;
Мінорова, Антоніна Володимирівна
;
Minorova, Antonina
;
Моісеєва, Людмила Олексіївна
;
Moiseeva, Liudmyla
;
Крушельницька, Наталя Леонідівна
;
Krushelnytska, Natalia
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2023
Застосування принципів HАССP під час виробництва молочних десертів з комбінованим складом сировини
Романчук, Ірина Олегівна
;
Romanchuk, Irina
;
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Rudakova, Tetiana
;
Мінорова, Антоніна Володимирівна
;
Minorova, Antonina
;
Моісеєва, Людмила Олексіївна
;
Moiseeva, Liudmyla
;
Крушельницька, Наталя Леонідівна
;
Krushelnytska, Natalia
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
Перегляд
Автор
10
Minorova, Antonina
10
Мінорова, Антоніна Володимирівна
8
Rudakova, Tetiana
8
Рудакова, Тетяна Василівна
5
Krushelnytska, Natalia
5
Vezhlivtseva, Svitlana
5
Вежлівцева, Світлана Петрівна
5
Крушельницька, Наталя Леонідівна
3
Moiseeva, Liudmyla
3
Моісеєва, Людмила Олексіївна
.
далі >
Тема
3
концентрат сироваткових білків
2
buttermilk
2
heat treatment
2
inulin
2
lactose
2
whey protein concentrate
2
β-galactosidase
2
β–галактозидаза
2
лактоза
2
маслянка
.
далі >
за датою випуску
5
2021
5
2023
2
2022
1
2020