Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6014
Назва: Розроблення технології збагаченого спреду тривалого строку зберігання
Інші назви: Development of long-term enriched spread technology
Автори: Мігель, Єлизавета Ігорівна
Mihel, Yelyzaveta
Наріжний, Сергій Анатолійович
Narizhniy, Serhiy
Ключові слова: стерелізовані спреди;молочно-рослинна емульсія;термооброблення;білкові добавки;амінокислотний склад;sterilized spreads;milk-vegetable emulsion;heat treatment;protein additives;amino acid composition;стерелизованые спреды;молочно-растительная эмульсия;термообработки;белковые добавки;аминокислотный состав
Дата публікації: 2021
Видавництво: Національний університет харчових технологій
Бібліографічний опис: Мігель Є.І. Розроблення технології збагаченого спреду тривалого строку зберігання / Є.І. Мігель, С.А. Наріжний // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті: матеріали 87 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів 15–16 квітня 2021 р. – К.: НУХТ, 2021 .– Ч.1. – С. 325.
Короткий огляд (реферат): Збагачений спред тривалого строку зберігання – це харчовий жировий продукт з комбінованою жировою фазою, доданими корисними нутрієнтами, стерилізований та консервований задля тривалого зберігання в нерегульованих температурних умовах, який потребує подальших досліджень та розробки нормативно-технічної документації, а також впровадження технології у виробництво, що дозволить розширити асортимент стерилізованих молочних консервів, актуальних на ринку України і світу.
Опис: Enriched long-term storage spread is a food fat product with a combined fat phase, added nutrients, sterilized and canned for long-term storage in unregulated temperatures, which requires further research and development of regulatory and technical documentation, as well as the introduction of technology into production. to expand the range of sterilized canned milk, relevant in the market of Ukraine and the world.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6014
УДК: 664
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Rozroblennia_tekhnolohii.pdf763,74 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.