Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7245
Назва: Активність води – якісний показник молочних консервів
Інші назви: Water activity is a qualitative indicator of canned milk
Автори: Мінорова, Антоніна Володимирівна
Minorova, Antonina
Рудакова, Тетяна Василівна
Rudakova, Tetiana
Крушельницька, Наталя Леонідівна
Krushelnytska, Natalia
Наріжний, Сергій Анатолійович
Narizhniy, Serhiy
Ключові слова: згущене нежирне гідролізоване молоко;сухі молочні багатокомпонентні суміші;condensed low-fat hydrolyzed milk;milk powder multicomponent mixtures
Дата публікації: 2021
Видавництво: НУХТ
Бібліографічний опис: Активність води – якісний показник молочних консервів / А. В. Мінорова, Т. В. Рудакова, Н. Л. Крушельницька, С. А. Наріжний // Тренди Lean-виробництва та пакування харчової продукції: матеріали 10-ї Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції ( НУХТ, 15 вересня 2021 р.) .– Київ: НУХТ, 2021. – С 131-134.
Короткий огляд (реферат): Метою роботи було визначення показника «активність води» в згущеному нежирному гідролізованому молоці і сухих молочних багатокомпонентних сумішах та встановлення їх гарантійного терміну зберігання.
Опис: The aim of the work was to determine the indicator of "water activity" in condensed low-fat hydrolyzed milk and milk powder multicomponent mixtures and to establish their warranty period.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7245
ISBN: 978-966-612-216-5
УДК: 664
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktyvnist_vody.pdf1,36 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.