Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7245
Title: Активність води – якісний показник молочних консервів
Other Titles: Water activity is a qualitative indicator of canned milk
Authors: Мінорова, Антоніна Володимирівна
Minorova, Antonina
Рудакова, Тетяна Василівна
Rudakova, Tetiana
Крушельницька, Наталя Леонідівна
Krushelnytska, Natalia
Наріжний, Сергій Анатолійович
Narizhniy, Serhiy
Keywords: згущене нежирне гідролізоване молоко;сухі молочні багатокомпонентні суміші;condensed low-fat hydrolyzed milk;milk powder multicomponent mixtures
Issue Date: 2021
Publisher: НУХТ
Citation: Активність води – якісний показник молочних консервів / А. В. Мінорова, Т. В. Рудакова, Н. Л. Крушельницька, С. А. Наріжний // Тренди Lean-виробництва та пакування харчової продукції: матеріали 10-ї Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції ( НУХТ, 15 вересня 2021 р.) .– Київ: НУХТ, 2021. – С 131-134.
Abstract: Метою роботи було визначення показника «активність води» в згущеному нежирному гідролізованому молоці і сухих молочних багатокомпонентних сумішах та встановлення їх гарантійного терміну зберігання.
Description: The aim of the work was to determine the indicator of "water activity" in condensed low-fat hydrolyzed milk and milk powder multicomponent mixtures and to establish their warranty period.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7245
ISBN: 978-966-612-216-5
metadata.dc.identifier.udc: 664
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktyvnist_vody.pdf1,36 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.