Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва
Наукові публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 11-20 зі 80.
назад
1
2
3
4
5
...
8
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2014
Yoghurt enrichment with natural bee farming products
Ломова, Неоніла Миколаївна
;
Lomova, Neonila
;
Сніжко, Ольга Олегівна
;
Snizhko, Olha
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2018
Обґрунтування вибору типу подрібнювача для диспергування обніжжя бджолиного
Сніжко, Ольга Олегівна
;
Snizhko, Olha
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2018-11
Managing quality and safety during the production of yoghurt with honey products
Merrzlov, Serhii
;
Мерзлов, Сергій Віталійович
;
Lomova, Neonila
;
Ломова, Неоніла Миколаївна
;
Narizhniy, Serhiy
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Rudakova, Tetiana
;
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Snizhko, Olha
;
Сніжко, Ольга Олегівна
;
Viktor Voroshchuk, Viktor
;
Ворощук, Віктор Ярославович
2019
Інноваційні технології морозива із функціональними інгредієнтами
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Rudakova, Tetiana
;
Мінорова, Антоніна Володимирівна
;
Minorova, Antonina
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2019
Функціональні інгредієнти у рецептурі низькокалорійного морозива
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Rudakova, Tetiana
;
Мінорова, Антоніна Володимирівна
;
Minorova, Antonina
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2019
Вплив режимів теплової обробки молока на властивості кисломолочних продуктів
Куць, Юлія Анатоліївна
;
Kuts, Yuliia
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2009
Эмульсор Я5-ОММ – залог получения качественного спреда
Гуляєв-Зайцев, Сергій Сергійович
;
Guliayev-Zaytsev, Serhiy
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
;
Кімачинський, Сергій Іванович
;
Kimachinskiy, Serhiy
2009
Получение устойчивых жировых эмульсий при производстве спредов: технология и оборудование
Гуляєв-Зайцев, Сергій Сергійович
;
Guliayev-Zaytsev, Serhiy
;
Кімачинський, Сергій Іванович
;
Kimachinskiy, Serhiy
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2020
Оцінка якості сухих молочних багатокомпонентних сумішей на принципах кваліметрії
Мінорова, Антоніна Володимирівна
;
Minorova, Antonina
;
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Rudakova, Tetiana
;
Крушельницька, Наталя Леонідівна
;
Krushelnytska, Natalia
;
Моісеєва, Людмила Олексіївна
;
Moiseeva, Liudmyla
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2020
Біологічна цінність сухих молочних багатокомпонентних сумішей
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Rudakova, Tetiana
;
Мінорова, Антоніна Володимирівна
;
Minorova, Antonina
;
Крушельницька, Наталя Леонідівна
;
Krushelnytska, Natalia
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
Перегляд
Автор
80
Narizhniy, Serhiy
30
Minorova, Antonina
30
Rudakova, Tetiana
30
Мінорова, Антоніна Володимирівна
30
Рудакова, Тетяна Василівна
18
Krushelnytska, Natalia
18
Крушельницька, Наталя Леонідівна
15
Lomova, Neonila
15
Ломова, Неоніла Миколаївна
14
Snizhko, Olha
.
далі >
Тема
12
dispersion
12
technological stability
12
технологічна стійкість
11
emulsion
11
емульсія
9
технологическая стойкость
7
emulsifier
7
fat globules
7
rice flour
7
spreads
.
далі >
за датою випуску
37
2020 - 2024
27
2010 - 2019
16
2004 - 2009
Тип матеріалу
50
Стаття
28
Тези доповідей, Матеріали конфере...
1
Автореферат
1
Дисертація