Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3821
Назва: Вплив режимів теплової обробки молока на властивості кисломолочних продуктів
Інші назви: Influence of milk heat treatment regimes on the properties of dairy products
Автори: Куць, Юлія Анатоліївна
Kuts, Yuliia
Наріжний, Сергій Анатолійович
Narizhniy, Serhiy
Ключові слова: теплова обробка;кисломолочні згустки;динамічна в’язкість;вологоутримувальна здатність;ферментативний процес;heat treatment;milk clots;dynamic viscosity;moisture retention capacity;enzymatic process
Дата публікації: 2019
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Куць Ю.А. Вплив режимів теплової обробки молока на властивості кисломолочних продуктів / Ю.А.Куць, С.А.Наріжний // Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції студентів 18 квітня 2019 року . – Біла Церква: БНАУ, 2019 . – С. 48-50.
Короткий огляд (реферат): Досліджено вплив режимів теплової обробки молока на якість кисломолочних продуктів. Встановлено, що підвищення режимів теплової обробки молока значно покращує мікробіологічні показники кисломолочних продуктів, збільшує вологоутримувальну здатність згустків, впливає на деякі показники, що характеризують ферментативний процес сквашування.
Опис: The influence of heat treatment regimes of milk on the quality of dairy products has been investigated. It is established that the increase of the regimes of heat treatment of milk significantly improves the microbiological parameters of fermented milk products, increases the moisture-holding capacity of clots, influences some of the indicators that characterize the enzymatic fermentation process.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3821
УДК: 637.146
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vplyv_rezhymiv_teplov.pdf403,5 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.