Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3821
Title: | Вплив режимів теплової обробки молока на властивості кисломолочних продуктів |
Other Titles: | Influence of milk heat treatment regimes on the properties of dairy products |
Authors: | Куць, Юлія Анатоліївна Kuts, Yuliia Наріжний, Сергій Анатолійович Narizhniy, Serhiy |
Keywords: | теплова обробка;кисломолочні згустки;динамічна в’язкість;вологоутримувальна здатність;ферментативний процес;heat treatment;milk clots;dynamic viscosity;moisture retention capacity;enzymatic process |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Білоцерківський національний аграрний університет |
Citation: | Куць Ю.А. Вплив режимів теплової обробки молока на властивості кисломолочних продуктів / Ю.А.Куць, С.А.Наріжний // Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції студентів 18 квітня 2019 року . – Біла Церква: БНАУ, 2019 . – С. 48-50. |
Abstract: | Досліджено вплив режимів теплової обробки молока на якість кисломолочних продуктів. Встановлено, що підвищення режимів теплової обробки молока значно покращує мікробіологічні показники кисломолочних продуктів, збільшує вологоутримувальну здатність згустків, впливає на деякі показники, що характеризують ферментативний процес сквашування. |
Description: | The influence of heat treatment regimes of milk on the quality of dairy products has been investigated. It is established that the increase of the regimes of heat treatment of milk significantly improves the microbiological parameters of fermented milk products, increases the moisture-holding capacity of clots, influences some of the indicators that characterize the enzymatic fermentation process. |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3821 |
metadata.dc.identifier.udc: | 637.146 |
Appears in Collections: | Наукові публікації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Vplyv_rezhymiv_teplov.pdf | 403,5 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.