Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3821
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКуць, Юлія Анатоліївна-
dc.contributor.authorKuts, Yuliia-
dc.contributor.authorНаріжний, Сергій Анатолійович-
dc.contributor.authorNarizhniy, Serhiy-
dc.date.accessioned2020-01-27T19:38:00Z-
dc.date.available2020-01-27T19:38:00Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationКуць Ю.А. Вплив режимів теплової обробки молока на властивості кисломолочних продуктів / Ю.А.Куць, С.А.Наріжний // Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції студентів 18 квітня 2019 року . – Біла Церква: БНАУ, 2019 . – С. 48-50.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3821-
dc.descriptionThe influence of heat treatment regimes of milk on the quality of dairy products has been investigated. It is established that the increase of the regimes of heat treatment of milk significantly improves the microbiological parameters of fermented milk products, increases the moisture-holding capacity of clots, influences some of the indicators that characterize the enzymatic fermentation process.uk_UA
dc.description.abstractДосліджено вплив режимів теплової обробки молока на якість кисломолочних продуктів. Встановлено, що підвищення режимів теплової обробки молока значно покращує мікробіологічні показники кисломолочних продуктів, збільшує вологоутримувальну здатність згустків, впливає на деякі показники, що характеризують ферментативний процес сквашування.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectтеплова обробкаuk_UA
dc.subjectкисломолочні згусткиuk_UA
dc.subjectдинамічна в’язкістьuk_UA
dc.subjectвологоутримувальна здатністьuk_UA
dc.subjectферментативний процесuk_UA
dc.subjectheat treatmentuk_UA
dc.subjectmilk clotsuk_UA
dc.subjectdynamic viscosityuk_UA
dc.subjectmoisture retention capacityuk_UA
dc.subjectenzymatic processuk_UA
dc.titleВплив режимів теплової обробки молока на властивості кисломолочних продуктівuk_UA
dc.title.alternativeInfluence of milk heat treatment regimes on the properties of dairy productsuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc637.146uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vplyv_rezhymiv_teplov.pdf403,5 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.