Перегляд зібрання за групою - Теми food calculation

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 13 із 13
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Аналіз та удосконалення технології грудинки «Пікантної» в умовах ФОП «Маршалок»Коломієць, Ілона Олегівна; Kolomiiets, Ilona
2023Аналіз та удосконалення технології рибної консерви в умовах компанії «ІНТЕРРИБФЛОТ» Київської областіМалина, Роман Миколайович; Malyna, Roman
2023Аналіз та удосконалення технології томатів маринованих домашніх в умовах ПАТ «Білоцерківський консервний завод»Василенко, Дмитро Миколайович; Vasylenko, Dmytro
2024Організація виробництва макаронТищенко, Дмитро Віталійович; Tyshchenko, Dmytro
2024Організація виробництва мармеладуБатуріна, Валерія Олексіївна; Baturina, Valeriia
2024Організація виробництва напівфабрикатів (піци)Симокінь, Валентин Юрійович; Symokin, Valentyn
2024Організація виробництва пельменівЗолочевський, Дмитро Сергійович; Zolochevskyi, Dmytro
2024Організація виробництва соєвого соусуПаценко, Артем Віталійович; Patsenko, Artem
2024Організація виробництва французьких багетівФальківський, Денис Сергійович; Falkivskyi, Denys
2024Організація виробництва цукруОсіпчук, Вадим Михайлович; Osipchuk, Vadym
2024Організація технологічних процесів локшини швидкого приготуванняГоробець, Андрій Олегович; Horobets, Andrii
2024Організація технології маринованих грибівКузнецов, Олег Борисович; Kuznetsov, Oleh
2023Оцінка та удосконалення технології домашніх ковбасКовтун, Ірина Валеріївна; Kovtun, Iryna