Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Перегляд зібрання за групою - Теми food calculation
Результати 1 до 13 із 13
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2023 | Аналіз та удосконалення технології грудинки «Пікантної» в умовах ФОП «Маршалок» | Коломієць, Ілона Олегівна; Kolomiiets, Ilona |
2023 | Аналіз та удосконалення технології рибної консерви в умовах компанії «ІНТЕРРИБФЛОТ» Київської області | Малина, Роман Миколайович; Malyna, Roman |
2023 | Аналіз та удосконалення технології томатів маринованих домашніх в умовах ПАТ «Білоцерківський консервний завод» | Василенко, Дмитро Миколайович; Vasylenko, Dmytro |
2024 | Організація виробництва макарон | Тищенко, Дмитро Віталійович; Tyshchenko, Dmytro |
2024 | Організація виробництва мармеладу | Батуріна, Валерія Олексіївна; Baturina, Valeriia |
2024 | Організація виробництва напівфабрикатів (піци) | Симокінь, Валентин Юрійович; Symokin, Valentyn |
2024 | Організація виробництва пельменів | Золочевський, Дмитро Сергійович; Zolochevskyi, Dmytro |
2024 | Організація виробництва соєвого соусу | Паценко, Артем Віталійович; Patsenko, Artem |
2024 | Організація виробництва французьких багетів | Фальківський, Денис Сергійович; Falkivskyi, Denys |
2024 | Організація виробництва цукру | Осіпчук, Вадим Михайлович; Osipchuk, Vadym |
2024 | Організація технологічних процесів локшини швидкого приготування | Горобець, Андрій Олегович; Horobets, Andrii |
2024 | Організація технології маринованих грибів | Кузнецов, Олег Борисович; Kuznetsov, Oleh |
2023 | Оцінка та удосконалення технології домашніх ковбас | Ковтун, Ірина Валеріївна; Kovtun, Iryna |