Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14682
Назва: Aналіз та удосконалення технології каші швидкого приготування
Інші назви: Analysis and improvement of quick-cooking porse technology
Автори: Шулько, Анна Іванівна
Shulko, Anna
Ключові слова: вівсяна каша;oatmeal;продуктовий розрахунок;food calculation;сировина;raw materials;ягоди;berries;ожина;blackberry;органолептичні показники;organoleptic indicators
Дата публікації: 2024
Видавництво: БНАУ
Бібліографічний опис: Шулько А. І. Aналіз та удосконалення технології каші швидкого приготування: кваліфікаційна робота магістра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів; Наук. керівник Ю. О. Шурчкова, професор. - Біла Церква, 2024. - 47 с.
Короткий огляд (реферат): Сегмент продуктів швидкого приготування є одним з найбільш динамічних на ринку харчових продуктів. Він задовольняє потреби споживачів у швидких та зручних рішеннях для сніданку. Виробництво каші швидкого приготування забезпечує високу ефективність за рахунок чіткої послідовності технологічних етапів, які включають підготовку та змішування сировини, видалення сторонніх домішок, контроль якості, дозування компонентів та фасування. Інноваційний підхід до зберігання і підготовки інгредієнтів, ретельний контроль на кожному етапі, а також використання натуральних добавок та ретельний моніторинг гарантують безпечність і високу харчову цінність продукту, що відповідає сучасним вимогам ринку. Удосконалення технології виробництва каші швидкого приготування шляхом додавання сухої ожини є економічно доцільним рішенням, яке сприяє підвищенню ринкової вартості продукту, збільшенню прибутковості, зміцненню конкурентоспроможності й екологічної відповідальності підприємства. Кваліфікаційна дипломна робота складається з слідуючих розділів: вступу, огляду літератури, методології кваліфікаційної роботи, розроблення технології, контролю безпечності та якості продукту, екологізації виробництва, економічної частини, висновків, пропозиції та списку використаної літератури. Робота викладена на 47 сторінках комп’ютерного тексту, містить 3 рисунка і 6 таблиць. Список літератури включає 32 джерела.
Опис: The fast food segment is one of the most dynamic in the food market. It meets consumers' needs for quick and convenient breakfast solutions. The production of instant porridge ensures high efficiency due to a clear sequence of technological stages, which include preparation and mixing of raw materials, removal of foreign impurities, quality control, dosing of components and packaging. An innovative approach to the storage and preparation of ingredients, careful control at each stage, as well as the use of natural additives and careful monitoring guarantee the safety and high nutritional value of the product, which meets modern market requirements. Improving the production technology of instant porridge by adding dry blackberries is an economically feasible solution that contributes to increasing the market value of the product, increasing profitability, strengthening the competitiveness and environmental responsibility of the enterprise. The qualification thesis consists of the following sections: introduction, literature review, methodology of the qualification work, technology development, product safety and quality control, environmentalization of production, economic part, conclusions, proposal and list of used literature. The work is presented on 47 pages of computer text, contains 3 figures and 6 tables. The list of references includes 32 sources.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14682
УДК: 664.69
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Шулько ХТ_merged.pdf650,68 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.