Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12309
Назва: Організація виробництва французьких багетів
Інші назви: Organization of production of french baguetes
Автори: Фальківський, Денис Сергійович
Falkivskyi, Denys
Ключові слова: французький багет;french baguette;продуктовий розрахунок;food calculation;сировина;raw materials;борошно;flour;органолептичні показники;organoleptic indicators;хлібобулочні вироби;bakery products
Дата публікації: 2024
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Фальківський Д. С. Організація виробництва французьких багетів: кваліфікаційна робота бакалавра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів; Наук. керівник Г. В. Мерзлова, доцент. — Біла Церква, 2024. — 37 с.
Короткий огляд (реферат): Сучасне хлібопекарське виробництво характеризується досить високим рівнем механізації й автоматизації технологічних процесів виробництва хліба та впровадженням інноваційних технологій з постійним розширенням асортименту. Все ці моменти вимагають від працівників цієї галузі високої професійної підготовки, гарних знань технології і уміння виконувати технологічні операції за приготування тіста, по його обробленню й випіканню різних видів хлібобулочних виробів. Французький багет є одним із найвідоміших символів Франції, має цікаву й багатошарову історію, яка охоплює декілька століть. Цей довгий і хрусткий хліб став невід'ємною частиною французької кулінарної культури й отримав визнання по всьому світу. Французький багет, незважаючи на свою простоту, має різноманітність варіацій, які залежать від способу виготовлення, інгредієнтів, форми та регіональних особливостей. Кожен вид багету має свої унікальні характеристики, що надають йому особливого смаку й текстури. Різноманіття багетів дозволяє знайти варіант, який задовольнить будь-які смакові вподобання споживачів.
Опис: Modern bakery production is characterized by a fairly high level of mechanization and automation of technological processes of bread production and the introduction of innovative technologies with a constant expansion of the assortment. All these moments require employees of this industry to have high professional training, good knowledge of technology and the ability to perform technological operations for the preparation of dough, its processing and baking of various types of bakery products. The French baguette is one of the most famous symbols of France, with an interesting and multi-layered history spanning several centuries. This long and crispy bread has become an integral part of French culinary culture and has gained recognition all over the world. The French baguette, despite its simplicity, has a variety of variations that depend on the method of manufacture, ingredients, shape and regional characteristics. Each type of baguette has its own unique characteristics that give it a special taste and texture. The variety of baguettes allows you to find an option that will satisfy any taste preferences of consumers.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12309
УДК: 664.66
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
orhanizatsiia_vyrobnytstva_frantsuzkykh.pdf570,75 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.