Кваліфікаційні роботи (бакалаври) : [162] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 162
Дата випускуНазваАвтор(и)
2025Аналіз технології виробництва та переробки продукції бджільництва в умовах пасіки ФОП «Медова долина Поділля» Вінницької області.Лещук, Антон Вікторович; Leschuk, Anton
2025Аналіз технології виробництва молока у СВК «Розаліївський» та його переробки у ПрАТ «Обухівський молокозавод» Київської областіКороль, Карина Станіславівна; Korol, Karina
2025Аналіз технології виробництва молока та його переробки у ПрАТ«Агрофорд» Київської області.Лагода, Вадим Володимирович; Lagoda, Vadym
2025Аналіз технології виробництва та переробки продукції свинарства в СТОВ «Зеніт» Київської Області.Ластовка, Іван Сергійович; Lastovka, Ivan
2025Аналіз технології виробництва та переробки м’яса бройлерів в ДП «Перемога Нова» Черкаської областіКорнієнко, Альона Олексіївна; Kornienko, Alyona
2025Аналіз технології виробництва інкубаційних яєць курчат-бройлерів та їх переробки в умовах ЗАТ «Старинська Птахофабрика» Київської областіКушніренко, Тетяна Володимирівна; Kushnirenko, Tetiana
2025Аналіз технології виробництва м’яса каченят-бройлерів та первинна переробка птиці в умовах ФГ «Мідлфарм» Черкаської областіКондратюк, Іван Віталійович; Kondratyuk, Ivan
2025Аналіз технології виробництва молока в СФГ ім. Мічуріна та його переробки в ДП «Ружин-молоко» Житомирської області.Кравчинська, Ангеліна Вадимівна; Kravchynska, Angelina
2025Аналіз технології виробництва молока в ТОВ «Зеніт» та переробки молока у ТОВ «ЖЛК-Україна» Київської областіКуценко, Марія Олексіївна; Kutsenko, Mariya
2025Аналіз технології виробництва свинини у СФГ «Фортуна» Вінницької області та переробки м’яса у ТОВ «Тульчинм’ясо».Комишний, Олександр Дмитрович; Komyshnyi, Oleksandr
2025Санітарно-гігієнічний аналіз технології виробництва і переробки продукції свинарства у ПСП «Золота нива» Дніпропетровської областіКурлова, Регіна Валеріївна; Kurlova, Regina
2025Аналіз технології виробництва м’яcа свиней у ТОВ «Виcоке-Агро» Житомирської облаcті та його переробки у ТОВ «Маліван» Вінницької облаcтіКлимчук, Владислав Вікторович; Klimchuk, Vladyslav
2025Аналіз технології вирощування молодняку великої рогатої худоби на м'ясо у ТОВ «Е і М Красива Земля» та його переробки на м’ясопереробному підприємствіКрохмальний, Олег Миколайович; Krokhmalʹnyy, Oleg
2024«Аналіз технології виробництва молока у СТОВ «Агросвіт» Київської області та його переробки у ТОВ «Клуб сиру» Черкаської області»Кириченко, Владислав Сергійович
2025Аналіз технології виробництва продукції свинарства в ТОВ «Дубіївка» та її переробки в ПП «Гірський Тікич» Черкаської області.Кириченко, Анастасія Русланівна
2025«Аналіз технології виробництва молока у ТОВ «Острійківське» та його переробки у ТОВ «БМК» Київської області».Краснова, Валерія Дмитрівна; Krasnova, Valeria
2025«Аналіз технології виробництва органічної продукції птахівництва у ФГ «Повіт-Агро» Київської області»Капля, Максим Анатолійович; Kaplya, Maxim
2024-06-05Аналіз технології виробництва молока у ТОВ «Ятрань» Кіровоградської області та його переробкаСкрипник, Олександр Олександрович; Skrypnyk, Oleksandr
2024-05-16Аналіз технології виробництва та переробки свинини в умовах ТОВ «Прилуцьке» Вінницької областіПилипенко, Володимир Анатолійович; Pilypenko, Volodymyr
2024-05-20Аналіз технології виробництва м’яса овець в СТОВ «Господар» та його переробки в ТОВ «Агропереробний комплекс-Миронівка» Київської областіШевченко, Олександр Олексійович; Shevchenko, Oleksandr
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 162