Кваліфікаційні роботи (бакалаври) : [129] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 40 з 129
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024-05-28Аналіз технології виробництва молока у ТОВ «Острійківське» та його переробки у філії «Білоцерківський молочний комбінат» компанії «Терра Фуд» Київської областіНачичко, Олексій Олександрович; Nachichko, Oleksiy
2024-05-28Аналіз утримання птиці в умовах біопарку «Золотий фазан» Київської областіНоміровський, Гліб Андрійович; Nomirovsky, Glib
2024-05-14Аналіз технології виробництва товарного меду у приватному підприємстві «Поділля» Вінницької областіМузика, Юрій Ігорович; Music, Yuriy
2024-05-29Аналіз технології виробництва молока у МТК «Дзигівка» ПрАТ ПК «Поділля» Вінницької області та його переробки в ТОВ «Люстдорф»Танцюра, Володимир Васильович; Tantsyura, Volodymyr
2024-05-14Аналіз технології виробництва молока в ТОВ «Острійківське» та його переробки в ПАТ «Канівський маслосирзаводТерещенко, Тетяна Миколаївна; Tereshchenko, Tetiana
2024-05-15Аналіз технології виробництва свинини у ДП «Ферми Данам» та її переробки у ТОВ «Маршал Трейд Груп» Київської областіТарасов, Дмитро Олександрович; Tarasov, Dmytro
2024-05-25Аналіз технології виробництва молока у ТОВ «П’ятигори» та його переробки у ПрАТ «Кагма»Тулуйдан, Олена Андріїнна; Tuluydan, Olena
2024-05-22Аналіз технології виробництва та переробки м'яса птиці у ТОВ «Журавлиське» Київської областіТкаченко, Андрій Анатолійович; Tkachenko, Andrii
2024-05-22Аналіз технології відтворення та підрощування личинок щуки на Білоцерківській експериментальній гідробіологічній станції та переробки риби в ТОВ “Плесо Білоцерківщини” Київської областіУстименко, Анастасія Сергіївна; Ustimenko, Anastasiia
2024-05-22Аналіз технології виробництва м'яса свинини у ФГ «Олександрійське» та його переробка на ТДВ м'ясокомбінаті «Ятрань» Кіровоградської області.Виноградова, Олена Євгеніївна; Vynohradova, Olena
2024-05-20Аналіз технології виробництва яловичини в ПП Євросем Київської області та її переробки в ТОВ «М'ясокомбінат Миргородський»Євтушевський, Сергій Миколайович; Yevtushevskyi, Serhiy
2024-05-28Аналіз технології виробництва молока в ТОВ «Острійківське» Київської області з елементами його переробки у філії «БМК» компанії «Терра-фуд»Фабінський, Роман Павлович; Fabinsky, Roman
2024-05-28Аналіз технології виробництва молока у ТОВ «Острійківське» Київської області та його переробка на філії БМК ТОВ «Терра Фуд» Київської областіГудемчук, Василь Вікторович; Gudemchuk, Vasyl
2024-05-28Аналіз технології вирощування ремонтних телиць і на фермі ТДВ «Терезине» та переробки м’яса у власному господарстві.Козлова, Діана Олексіївна; Kozlova, Diana
2024-05-20Аналіз технології виробництва молока у ФГ «Томилівське» Київської області та його переробки на філії БМК ТОВ «Терра Фуд» Київської областіКріжан, Олександр Іванович; Krizhan, Oleksandr
2024-06-07Аналіз технології виробництва молока у ТОВ «Межигріччя-Агро» Київської області та його переробки у ТДВ «Золотоніський маслокомбінат» Черкаської областіКозубенко, Сергій Сергійович; Kozubenko, Serhii
2024-05-15Аналіз технології виробництва та переробки м’яса курчат-бройлерів у ТОВ «Омега Три» Чернігівської областіЛепявко, Людмила Геннадіївна; Lepyavko, Lyudmila
2024-05-28Аналіз технології виробництва меду в фермерському господарстві «Забрус» Рівненської області та його переробкаЛуценко, Віта Віталіївна; Lutsenko, Vita
2024-06-06Аналіз технології виробництва та переробки продукції бджільництва на приватній пасиці у Чернігівській областіКулігін, Юліан Володимирович; Kuligin, Yulian
2024-05-28Аналіз технології виробництва козівництва у ФГ «Кізонька» Київської області та його переробкаЛозовий, Дмитро Петрович; Lozovyi, Dmytro
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 40 з 129