Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/15169
Назва: Санітарно-гігієнічний аналіз технології виробництва і первинної обробки молока в ТОВ «Зеніт» Київської області
Інші назви: Sanitary and hygienic analysis of the technology of production and primary processing of milk in LLC "Zenit" of the Kyiv region
Автори: Черній, Богдан Петрович
Cherniy, Bohdan
Ключові слова: корови;cattle breeding;технологія;technology;молоко;milk;санітарія;sanitation;мікроклімат;microclimate;переробка;processing;економічна ефективність;economic efficiency
Дата публікації: 2025
Видавництво: БНАУ
Бібліографічний опис: Черній Б. П. Санітарно-гігієнічний аналіз технології виробництва і первинної обробки молока в ТОВ «Зеніт» Київської області: кваліфікаційна робота бакалавра (204 - Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра гігієни тварин та основ санітарії; Наук. керівник Ю. О. Балацький, доцент. — Біла Церква, 2025. — 50 с.
Короткий огляд (реферат): Досліджено технологію виробництва і первинної обробки молока в ТОВ «Зеніт» Київської області. Використано: загальні та спеціальні зоотехнічні, санітарно-гігієнічні та варіаційно-статистичні методи досліджень. Виявлено (з’ясовано, доведено, підтверджено). В результаті виконання роботи бакалавра встановлено: - технологія виробництва і первинної обробки молока в ТОВ «Зеніт» Київської області в цілому відповідає Відомчим нормам технологічного проектування «Скотарські підприємства (комплекси, ферми, малі ферми) ВНТП-АПК-01.05. Зроблено висновок, що: технологія виробництва продукції скотарства (умови утримання, годівля, селекційно-племінна робота у стаді тварин) в ТОВ «Зеніт» Київської області за основними показниками відповідають зоотехнічним та санітарно-гігієнічним вимогам. Одержані результати можуть бути використані у навчальному процесі для студентів біолого технологічного факультету Білоцерківського НАУ зі спеціальності 204 - технοлοгія вирοбництвa і перерοбки прοдукції твaринництвa при читанні курсу лекцій і проведенні практичних занять на кафедрі гігієни тварин та основ санітарії з дисципліни «Санітарно-гігієнічні вимоги до виробництва і переробки продукції тваринництва».
Опис: The technology of production and primary processing of milk in LLC "Zenit" of the Kyiv region was studied. General and special zootechnical, sanitary and hygienic and variational statistical research methods were used. It was revealed (found out, proven, confirmed). As a result of the bachelor's work, it was established: - the technology of production and primary processing of milk at Zenit LLC in the Kyiv region generally complies with the Departmental Standards for Technological Design “Livestock Enterprises (Complexes, Farms, Small Farms) VNTP-APK-01.05. It was concluded that: the technology of production of livestock products (keeping conditions, feeding, selection and breeding work in the herd of animals) at Zenit LLC in the Kyiv region meets the zootechnical and sanitary and hygienic requirements in terms of basic indicators. The results obtained can be used in the educational process for students of the Faculty of Biology and Technology of the Bila Tserkva National University in the specialty 204 - Technology of Production and Processing of Animal Products when delivering a course of lectures and conducting practical classes at the Department of Animal Hygiene and Fundamentals of Sanitation in the discipline "Sanitary and Hygienic Requirements for the Production and Processing of Animal Products".
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/15169
УДК: 637.12
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
204_D_Cherniy Bohdan Petrovych.pdf380,9 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.