Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
???browse.menu.type???
Help
Language
українська
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Кваліфікаційні роботи
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Кваліфікаційні роботи (бакалаври) : [61]
Collection home page
Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 61
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2024-12
Аналіз та удосконалення технології виробництва шкурок сріблясто-чорних лисиць в ТОВ «Переяславський звіроплемгосп» Київської області
Ткачук, Іван Миколайович
;
Tkachuk, Ivan
2024
Організація виробництва морозива
Мидловець, Тарас Павлович
;
Mydlovets, Taras
2024
Організація виробництва овочевих консервів
Шуляк, Яна Юріївна
;
Shuliak, Yana
2024
Організація виробництва здобного печива
Марчук, Андрій Михайлович
;
Marchuk, Andrii
2024
Організація технології ковбаси «По домашньому»
Бровченко, Олександр
;
Brovchenko, Oleksandr
2024
Організація технологічних процесів консервованого горошку
Білоус, Олександр
;
Bilous, Oleksandr
2024
Організація технології консервованих судаків
Редько, Дмитро
;
Redko, Dmytro
2024
Організація технологічних процесів йогурту з висівками
Чорногор, Сніжана
;
Chornohor, Snizhana
2024
Організація виробництва пшеничного хліба
Ястреб, Олександр Володимирович
;
Yastreb, Oleksandr
2024
Організація виробництва йогурту
Якобчук, Марія Юріївна
;
Yakobchuk, Maria
2024
Організація фаршевих консервів
Шалабай, Дарина Павлівна
;
Shalabai, Daryna
2024
Організація виробництва бубличних виробів
Черненко, Марія Олександрівна
;
Chernenko, Mariia
2024
Організація виробництва розсільного сичужного сиру
Хорошун, Давид Олексійович
;
Khoroshun, Davyd
2024
Організація виробництва десертних сумішей для морозива
Федоткіна, Анастасія Миколаївна
;
Fedotkina, Anastasiia
2024
Організація виробництва французьких багетів
Фальківський, Денис Сергійович
;
Falkivskyi, Denys
2024
Організація виробництва фруктових консервів
Ушачова, Тетяна Олексіївна
;
Ushachova, Tetiana
2024
Організація виробництва кави
Ткалич, Антон Вікторович
;
Tkalich, Anton
2024
Організація виробництва рибних пресервів
Тищенко, Юрій Іванович
;
Tishchenko, Yurii
2024
Організація виробництва сметани
Романченко, Андрій Сергійович
;
Romanchenko, Andrii
2024
Організація виробництва макарон
Тищенко, Дмитро Віталійович
;
Tyshchenko, Dmytro
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 61
next >
Discover
Author
1
Antonenko, Ruslana
1
Artyushok, Elena
1
Azieva, Svetlana
1
Baturina, Valeriia
1
Bilous, Oleksandr
1
Borisov, Alexander
1
Brovchenko, Oleksandr
1
Bublii, Marianna
1
Bublik, Volodymyr
1
Butsenko, Roman
.
next >
Subject
19
equipment
19
обладнання
17
technology
17
технологія
15
raw materials
15
сировина
13
organoleptic indicators
13
органолептичні показники
12
quality
12
якість
.
next >
Date issued
61
2024
Has File(s)
61
true
???jsp.search.facet.refine.type???
61
Кваліфікаційні роботи