Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12231
Назва: Організація виробництва мармеладу
Інші назви: Marmalade production organization
Автори: Батуріна, Валерія Олексіївна
Baturina, Valeriia
Ключові слова: мармелад;marmalade;продуктовий розрахунок;food calculation;сировина;raw materials;ягоди;berries;фрукти;fruits;органолептичні показники;organoleptic indicators
Дата публікації: 2024
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Батуріна В. О. Організація виробництва мармеладу: кваліфікаційна робота бакалавра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів; Наук.керівник С.А. Лесь, асистент. — Біла Церква, 2024. — 42 с.
Короткий огляд (реферат): Всі кондитерські вироби класифікуються в різних країнах по-різному, але із погляду технології їх виготовлення можна розділити на п’ять груп: карамель; мармеладно-пастильні; цукерки й халва; шоколад й какао та борошняні кондитерські вироби. Первинною сировиною для виготовлення усіх видів кондитерських виробів являється ціла низка харчових продуктів таких як: цукор, патока, молоко, яйця, жир, мед, горіхи, фрукти, ягоди, борошно, а також й какао-боби, коньяк, кава, лікери тощо. Під час вибору й використання сировини для виготовлення мармеладу досить важливим є дотримання рецептури і якісних стандартів. Якість сировини впливає на кінцевий продукт, й тому важливо обирати й обробляти її із увагою до деталей. Технологія виробництва мармеладних виробів включає кілька ключових етапів, кожен з яких важливий для досягнення високої якості та безпеки продукту. Дотримання стандартів якості та гігієни, а також використання якісних інгредієнтів, є ключовими чинниками успішного виробництва мармеладних виробів.
Опис: All confectionery products are classified differently in different countries, but from the point of view of their production technology, they can be divided into five groups: caramel; marmalade lozenges; candies and halva; chocolate and cocoa and flour confectionery. Primary raw materials for the production of all types of confectionery are a number of food products such as: sugar, molasses, milk, eggs, fat, honey, nuts, fruits, berries, flour, as well as cocoa beans, cognac, coffee, liqueurs, etc. When choosing and using raw materials for making marmalade, it is quite important to follow the recipe and quality standards. The quality of raw materials affects the final product, so it is important to select and process them with attention to detail. The production technology of marmalade products includes several key stages, each of which is important for achieving high quality and product safety. Compliance with quality and hygiene standards, as well as the use of quality ingredients, are key factors in the successful production of marmalade products.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12231
УДК: 664.858
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
orhanizatsiia_vyrobnytstva_marmeladu.pdf480,67 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.