Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12231
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБатуріна, Валерія Олексіївна-
dc.contributor.authorBaturina, Valeriia-
dc.date.accessioned2024-07-18T09:02:04Z-
dc.date.available2024-07-18T09:02:04Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationБатуріна В. О. Організація виробництва мармеладу: кваліфікаційна робота бакалавра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів; Наук.керівник С.А. Лесь, асистент. — Біла Церква, 2024. — 42 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12231-
dc.descriptionAll confectionery products are classified differently in different countries, but from the point of view of their production technology, they can be divided into five groups: caramel; marmalade lozenges; candies and halva; chocolate and cocoa and flour confectionery. Primary raw materials for the production of all types of confectionery are a number of food products such as: sugar, molasses, milk, eggs, fat, honey, nuts, fruits, berries, flour, as well as cocoa beans, cognac, coffee, liqueurs, etc. When choosing and using raw materials for making marmalade, it is quite important to follow the recipe and quality standards. The quality of raw materials affects the final product, so it is important to select and process them with attention to detail. The production technology of marmalade products includes several key stages, each of which is important for achieving high quality and product safety. Compliance with quality and hygiene standards, as well as the use of quality ingredients, are key factors in the successful production of marmalade products.uk_UA
dc.description.abstractВсі кондитерські вироби класифікуються в різних країнах по-різному, але із погляду технології їх виготовлення можна розділити на п’ять груп: карамель; мармеладно-пастильні; цукерки й халва; шоколад й какао та борошняні кондитерські вироби. Первинною сировиною для виготовлення усіх видів кондитерських виробів являється ціла низка харчових продуктів таких як: цукор, патока, молоко, яйця, жир, мед, горіхи, фрукти, ягоди, борошно, а також й какао-боби, коньяк, кава, лікери тощо. Під час вибору й використання сировини для виготовлення мармеладу досить важливим є дотримання рецептури і якісних стандартів. Якість сировини впливає на кінцевий продукт, й тому важливо обирати й обробляти її із увагою до деталей. Технологія виробництва мармеладних виробів включає кілька ключових етапів, кожен з яких важливий для досягнення високої якості та безпеки продукту. Дотримання стандартів якості та гігієни, а також використання якісних інгредієнтів, є ключовими чинниками успішного виробництва мармеладних виробів.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectмармеладuk_UA
dc.subjectmarmaladeuk_UA
dc.subjectпродуктовий розрахунокuk_UA
dc.subjectfood calculationuk_UA
dc.subjectсировинаuk_UA
dc.subjectraw materialsuk_UA
dc.subjectягодиuk_UA
dc.subjectberriesuk_UA
dc.subjectфруктиuk_UA
dc.subjectfruitsuk_UA
dc.subjectорганолептичні показникиuk_UA
dc.subjectorganoleptic indicatorsuk_UA
dc.titleОрганізація виробництва мармеладуuk_UA
dc.title.alternativeMarmalade production organizationuk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc664.858uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
orhanizatsiia_vyrobnytstva_marmeladu.pdf480,67 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.