Browsing by Subject антиоксиданти

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 31  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Age-related characteristics of lipid peroxidation and antioxidant system of ostriches (Strutio camelus domesticus)Поліщук, Віталій Миколайович; Polishchuk, Vitaliy; Цехмістренко, Світлана Іванівна; Tsekhmistrenko, Svitlana; Поліщук, Світлана Анатоліївна; Polishchuk, Svitlana; Пономаренко, Наталя Вікторівна; Ponomarenko, Nataliia; Роль, Наталя Валеріївна; Rol, Natalia; Чернюк, Сергій Васильович; Cherniuk, Sergiy; Чернявський, Олександр Олександрович; Cherniavskyi, Alexander; Кузьменко, Оксана Анатоліївна; Oksana, Kuzmenko; Присяжнюк, Наталя Михайлівна; Prysiazhniuk, Natalia; Караульна, Віталіна Миколаївна; Karaulna, Vitalina; Ластовська, Ірина Олександрівна; Lastovska, Iryna; Федорук, Наталя Миколаївна; Fedoruk, Natalia
2007Antioxidative potential of spices in milk fatDyman, Tatyana; Димань, Тетяна Миколаївна; Zagoruy, Ludmila; Загоруй, Людмила Петрівна
2025“Green” nanoparticles of metals and nonmetals in animal and poultry feedingTsekhmistrenko, Svitlana; Цехмістренко, Світлана Іванівна; Polishchuk, Vitaliy; Поліщук, Віталій Миколайович; Rol, Natalya; Роль, Наталя Валеріївна; Polishchuk, Svitlana; Поліщук, Світлана Анатоліївна
2025Lipid peroxidation as a marker of animal and poultry healthTsekhmistrenko, Svitlana; Цехмістренко, Світлана Іванівна; Tsekhmistrenko, Oksana; Цехмістренко, Оксана Сергіївна; Polishchuk, Vitalii; Поліщук, Віталій Миколайович; Polishchuk, Svitlana; Поліщук, Світлана Анатоліївна
2023The use of food additives and ingredients in the production of canned meat and vegetable productsPrilipko, Tetiana; Приліпко, Тетяна Миколаївна; Bukalova, Natalia; Букалова, Наталія Володимирівна; Bogatko, Nadiіa; Богатко, Надія Михайлівна; Lyasota, Vasily; Лясота, Василь Петрович
2004Антиоксиданти біологічного походження у молочному жиріЗагоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Димань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana; Ільніцький, Микола Григорович; Ilnitskiy, Мikolay
2005Антиоксидантний потенціал ефірних олій спецій у молочному жиріЗагоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Димань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana
2008Антиоксидантний потенціал рослинних добавок у молочному жиріЗагоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila
2008Антиоксидантний потенціал рослинних добавок у молочному жиріДимань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila
2011Антиоксидантні властивості рослинних олій у молочному жиріДимань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila
2008Атиоксидантний потенціал рослинних добавок у молочному жиріДимань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana; Загоруй Lіudmila, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila
2015Біохімічні показники та продуктивні якості курей-несучок за використаннчнаночастинок діоксиду церіюШадура, Юрій Миколайович; Shadura, Yurii; Співак, Микола Якович; Spyvac, Mikola; Бітюцький, Володимир Семенович; Bitutsky, Volodimir; Мельниченко, Олександр Миколайович; Melnichenko, Oleksandr; Сотніченко, Ірина; Sotnichenko, Irina; Щербаков, Олександр; Shcherbakov, Oleksandr; Демченко, Олександр; Demchenko, Oleksandr; Жолобак, Надія; Zholobak, Nadiy
1999Використання деяких антиоксидантних препаратiв у тваринництвіЦехмістренко, Світлана Іванівна; Tsekhmistrenko, Svitlana
2015Вплив вітамінно-мінеральної добавки на показники пероксидного окиснення ліпідів в організмі кролівЦехмістренко, Світлана Іванівна; Tsekhmistrenko, Svitlana; Федорченко, Максим Миколайович; Fedorchenko, Maksym
2004Дослідження нових видів стерилізованого консервованого маслаЛомова, Неоніла Миколаївна; Lomova, Neonila; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2023Ефективність використання кормової добавки “Бутаселмевіт-плюс” у складі комбікормів для молодняку свинейМартишук, Тетяна Василівна; Martyshuk, Tetiana; Гутий, Богдан Володимирович; Gutyj, Bogdan; Соболєва, Світлана Василівна; Sobolievа, Svitlana; Халак, Віктор Іванович; Khalak, Viktor; Возна, Ольга Євгенівна; Vozna, Olha; Тодорюк, Василь Борисович; Todoriuk, Vasyl
2003Застосування біоантиоксидантів для підвищення стійкості вершкового маслаДимань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila
2013Збільшення строку придатності до споживання стерилізованого вершкового маслаЛомова, Неоніла Миколаївна; Lomova, Neonila; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2007Методичні рекомендації щодо застосування антиоксидантів рослинного походження для гальмування авто окиснення молочного жируЗагоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Димань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana
2020Перспективи використання рослинних добавок як інгібіторів окиснення харчових жирівЗагоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Galina; Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana