Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1655
Назва: Застосування біоантиоксидантів для підвищення стійкості вершкового масла
Інші назви: Bioantioxidants use for raising of butter storing abbility
Автори: Димань, Тетяна Миколаївна
Dyman, Tatyana
Загоруй, Людмила Петрівна
Zagoruy, Ludmila
Ключові слова: молочний жир;окиснення;антиоксиданти;пероксидне число.;milk fat;antioxidants;black;red pepper;антиоксиданты;перекисное число.;окисление
Дата публікації: 2003
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Димань Т.М. Застосування біоантиоксидантів для підвищення стійкості вершкового масла / Т.М. Димань, Л.П. Загоруй // Аграрні вісті. – 2003. – №3. – С.11–14.
Короткий огляд (реферат): Досліджено антиокиснювальний вплив біоантиоксидантів (чорного, червоного перцю, гвоздики) під час зберігання вершкового масла. Доведено, що внесення до молочного жиру біологічних добавок гальмує накопичення в ньому пероксидних сполук, а також кінетику окиснення кон’югованих жирних кислот.Освещено влияние использования биоантиоксидантов (черного, красного перца, гвоздики) на хранимоспособность сливочного масла. Показано, что введение в молочный жир биологических добавок тормозит накопление в нем перекисных соединений, а также кинетику окисления коньюгированых жирных кислот.
Опис: Influence of bioantioxidants use (black, red pepper) on butter keeping quality was studied. It was revealed that biological additions applying to milk fat inhibites peroxide accumulation and also oxidation kinetics of conjugated fat acids.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1655
УДК: 637.285.05.07
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Zastosuvannia_bioantyoksyd.pdf330,19 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.