Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4642
Назва: Антиоксидантні властивості рослинних олій у молочному жирі
Інші назви: Antioxidant properties of vegetable oils in milk fat
Автори: Димань, Тетяна Миколаївна
Dyman, Tatyana
Загоруй, Людмила Петрівна
Zagoruy, Ludmila
Ключові слова: молочний жир;окиснення;антиоксиданти;пероксидне число;milk fat;antioxidants;black;red pepper
Дата публікації: 2011
Видавництво: Інтернет-спільнота «Промислова екологія»
Бібліографічний опис: Димань Т.М. Антиоксидантні властивості рослинних олій у молочному жирі / Т.М. Димань, Л.П. Загоруй // Збірник матеріалів ІІ-го Всеукраїнського з’їзду екологів з міжнародною участю (інтернет-конференція) .– 2011 .– С.1–4.
Короткий огляд (реферат): Досліджено антиокиснювальний вплив низки рослинних олій (із зародків пшениці, насіння гарбуза, плодів шипшини, кісточок винограду, амаранту, обліпихи) під час зберігання молочного жиру. Доведено, що внесення до молочного жиру біологічних добавок гальмує накопичення в ньому пероксидних сполук, а також кінетику окиснення кон’югованих жирних кислот. Проведено токсикологічну та мікробіологічну оцінку вершкового масла з біоантиоксидантами.
Опис: The antioxidant effect of a number of vegetable oils (from wheat germ, pumpkin seeds, rose hips, grape seed, amaranth, and sea buckthorn) during milk fat storage has been investigated. It was revealed that biological additions applying to milk fat inhibites peroxide accumulation and also oxidation kinetics of conjugated fat acids. Toxicological and microbiological evaluation of butter with bioantioxidants was performed.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4642
УДК: 637.285.05.07
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Antyoksydantni_vlastyvosti.pdf136,35 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.