Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3577
Назва: Дослідження нових видів стерилізованого консервованого масла
Інші назви: Research of new types of sterilized canned butter
Автори: Ломова, Неоніла Миколаївна
Lomova, Neonila
Наріжний, Сергій Анатолійович
Narizhniy, Serhiy
Ключові слова: стерилізація;жирнокислотний склад;антиоксиданти;строк придатності до споживання;sterilization;fatty acid composition;antioxidants;shelf life
Дата публікації: 2004
Бібліографічний опис: Ломова Н.М. Дослідження нових видів стерилізованого консервованого масла / Н.М.Ломова, С.А.Наріжний // Молочное дело, – 2004. – № 11. – С. 22-23.
Короткий огляд (реферат): Досліджено динаміку розвитку різних груп мікроорганізмів, хімічних змін жиру і плазми нових видів стерилізованого консервованого масла, його органолептичних характеристик та жирнокислотного складу в нерегульованих температурних умовах зберігання (t=4-25 °С). Встановлено, що в зазначених продуктах відсутня мікрофлора, а органолептичні, фізико-хімічні показники якості та жирнокислотний склад зберігаються протягом 6 місяців в межах допустимих норм. На основі проведених досліджень науково обґрунтовано терміни зберігання нових видів стерилізованого консервованого масла при різних температурних умовах.
Опис: The dynamics of development of different groups of microorganisms, chemical changes of fat and plasma of new types of sterilized canned butter, its organoleptic characteristics and fatty acid composition under unregulated storage temperature conditions (t = 4-25 ° C) have been investigated. It has been established that these products do not contain microflora, and organoleptic, physicochemical quality indicators and fatty acid composition are kept for 6 months within the allowed limits. On the basis of the researches the terms of storage of new types of sterilized canned butter under different temperature conditions are scientifically substantiated.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3577
УДК: 637.234
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Doslid_novykh_vydiv.pdf528,09 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.