Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3577
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛомова, Неоніла Миколаївна-
dc.contributor.authorLomova, Neonila-
dc.contributor.authorНаріжний, Сергій Анатолійович-
dc.contributor.authorNarizhniy, Serhiy-
dc.date.accessioned2020-01-12T05:25:04Z-
dc.date.available2020-01-12T05:25:04Z-
dc.date.issued2004-
dc.identifier.citationЛомова Н.М. Дослідження нових видів стерилізованого консервованого масла / Н.М.Ломова, С.А.Наріжний // Молочное дело, – 2004. – № 11. – С. 22-23.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3577-
dc.descriptionThe dynamics of development of different groups of microorganisms, chemical changes of fat and plasma of new types of sterilized canned butter, its organoleptic characteristics and fatty acid composition under unregulated storage temperature conditions (t = 4-25 ° C) have been investigated. It has been established that these products do not contain microflora, and organoleptic, physicochemical quality indicators and fatty acid composition are kept for 6 months within the allowed limits. On the basis of the researches the terms of storage of new types of sterilized canned butter under different temperature conditions are scientifically substantiated.uk_UA
dc.description.abstractДосліджено динаміку розвитку різних груп мікроорганізмів, хімічних змін жиру і плазми нових видів стерилізованого консервованого масла, його органолептичних характеристик та жирнокислотного складу в нерегульованих температурних умовах зберігання (t=4-25 °С). Встановлено, що в зазначених продуктах відсутня мікрофлора, а органолептичні, фізико-хімічні показники якості та жирнокислотний склад зберігаються протягом 6 місяців в межах допустимих норм. На основі проведених досліджень науково обґрунтовано терміни зберігання нових видів стерилізованого консервованого масла при різних температурних умовах.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectстерилізаціяuk_UA
dc.subjectжирнокислотний складuk_UA
dc.subjectантиоксидантиuk_UA
dc.subjectстрок придатності до споживанняuk_UA
dc.subjectsterilizationuk_UA
dc.subjectfatty acid compositionuk_UA
dc.subjectantioxidantsuk_UA
dc.subjectshelf lifeuk_UA
dc.titleДослідження нових видів стерилізованого консервованого маслаuk_UA
dc.title.alternativeResearch of new types of sterilized canned butteruk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc637.234uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Doslid_novykh_vydiv.pdf528,09 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.