Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4224
Назва: | Атиоксидантний потенціал рослинних добавок у молочному жирі |
Інші назви: | Antioxidant potential of plant additives in milk fat |
Автори: | Димань, Тетяна Миколаївна Dyman, Tatyana Загоруй Lіudmila, Людмила Петрівна Zagoruy, Ludmila |
Ключові слова: | молочний жир;окиснення;антиоксиданти;прянощі;пряні трави;пероксидне число;кислотність;окисненість за пробою з тіобарбітуровою кислотою.;milk fat;bioantioxidants;antioxidant activity;species |
Дата публікації: | 2008 |
Бібліографічний опис: | Димань Т.М. Антиоксидантний потенціал рослинних добавок у молочному жирі / Т.М. Димань, Л.П. Загоруй // Молочное дело. – 2008. – № 10. – С.54–56. |
Короткий огляд (реферат): | Досліджено антиокиснювальний вплив рослинних добавок за прискорено-кінетичного зберігання молочного жиру. Прянощі, пряні трави, овочі є перспективними для використання у виробництві функціональних харчових продуктів. |
Опис: | It was studied the antioxidant activity of different plant additives in milk fat. Basil, parsley, dill, mix “khmeli-suneli”, coriander, garlic, carrot were used as biological additives. Dried dispergated species were added to milk fat and oxidized at 102°C with free access of oxygen. The concentrations of spices were 0,1 %. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4224 |
УДК: | 664.8.037.1 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Antyoksydantnyi_potentsial.pdf | 1,15 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.