Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4707
Назва: Antioxidative potential of spices in milk fat
Інші назви: Антиоксидантний потенціал спецій у молочному жирі
Автори: Dyman, Tatyana
Димань, Тетяна Миколаївна
Zagoruy, Ludmila
Загоруй, Людмила Петрівна
Ключові слова: milk fat;bioantioxidants;antioxidant activity;species;молочний жир;окиснення;антиоксиданти;прянощі;пряні трави;пероксидне число
Дата публікації: 2007
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Dyman T. Antioxidative potential of spices in milk fat / T. Dyman, L. Zagoruy // Ecotrophology – Bridge to the Future of Human Nutrition: Proceeding of the 2nd International scientific-practical conference (13–14 September 2007) .– Bila Tserkva, 2007 .– С. 168–169.
Короткий огляд (реферат): It was studied the antioxidant activity of different spices additives in milk fat. Basil, parsley, dill, mix “khmeli-suneli”, coriander, garlic, carrot were used as biological additives. Dried dispergated species were added to milk fat and oxidized at 102°C with free access of oxygen. The concentrations of spices were 0.05, 0.1, 0.2%.
Опис: Досліджено антиокиснювальний вплив спецій за прискорено-кінетичного зберігання молочного жиру. Прянощі, пряні трави, овочі є перспективними для використання у виробництві функціональних харчових продуктів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4707
ISBN: 978–966–7417–91–8
УДК: 637. 285.05.07
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Antioxidative_potential.pdf440,83 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.