Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1647
Назва: Антиоксидантний потенціал ефірних олій спецій у молочному жирі
Інші назви: Antioxidant potential of essential oils of spices in milk fat
Автори: Загоруй, Людмила Петрівна
Zagoruy, Ludmila
Димань, Тетяна Миколаївна
Dyman, Tatyana
Ключові слова: молочний жир;окиснення;антиоксиданти;ефірні олії;пероксидне число;milk fat;antioxidants;plant ether oils;окисление;антиоксиданты;эфирные масла;перекисное число.
Дата публікації: 2005
Видавництво: Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького
Бібліографічний опис: Загоруй Л.П. Антиоксидантний потенціал ефірних олій спецій у молочному жирі / Л.П. Загоруй, Т.М. Димань // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького. – Львiв, 2005. – Т.7(№4), Ч. 1. – С. 47–50.
Короткий огляд (реферат): Досліджено антиокиснювальний вплив різних концентрацій рослинних ефірних олій та їхніх сумішей при зберіганні молочного жиру. Ефірні олії пряно-ароматичних культур є перспективними для використання у виробництві функціональних харчових продуктів. Исследовано антиокислительное влияние разных концентраций растительных эфирных масел и их смесей при хранении молочного жира. Эфирные масла пряно-ароматических культур являются перспективными для использования при производстве функциональных пищевых продуктов.
Опис: Antioxidative effect of different concentrations of plant ether oils and their mixes in milk fat was investigated. Ether oils of spices are perspective for use in production of functional food.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1647
УДК: 637.285.05.07
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Antyoksydantnyi_potentsial.pdf314,74 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.