Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1647
Назва: | Антиоксидантний потенціал ефірних олій спецій у молочному жирі |
Інші назви: | Antioxidant potential of essential oils of spices in milk fat |
Автори: | Загоруй, Людмила Петрівна Zagoruy, Ludmila Димань, Тетяна Миколаївна Dyman, Tatyana |
Ключові слова: | молочний жир;окиснення;антиоксиданти;ефірні олії;пероксидне число;milk fat;antioxidants;plant ether oils;окисление;антиоксиданты;эфирные масла;перекисное число. |
Дата публікації: | 2005 |
Видавництво: | Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького |
Бібліографічний опис: | Загоруй Л.П. Антиоксидантний потенціал ефірних олій спецій у молочному жирі / Л.П. Загоруй, Т.М. Димань // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького. – Львiв, 2005. – Т.7(№4), Ч. 1. – С. 47–50. |
Короткий огляд (реферат): | Досліджено антиокиснювальний вплив різних концентрацій рослинних ефірних олій та їхніх сумішей при зберіганні молочного жиру. Ефірні олії пряно-ароматичних культур є перспективними для використання у виробництві функціональних харчових продуктів. Исследовано антиокислительное влияние разных концентраций растительных эфирных масел и их смесей при хранении молочного жира. Эфирные масла пряно-ароматических культур являются перспективными для использования при производстве функциональных пищевых продуктов. |
Опис: | Antioxidative effect of different concentrations of plant ether oils and their mixes in milk fat was investigated. Ether oils of spices are perspective for use in production of functional food. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1647 |
УДК: | 637.285.05.07 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Antyoksydantnyi_potentsial.pdf | 314,74 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.