Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1647
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗагоруй, Людмила Петрівна-
dc.contributor.authorZagoruy, Ludmila-
dc.contributor.authorДимань, Тетяна Миколаївна-
dc.contributor.authorDyman, Tatyana-
dc.date.accessioned2018-11-29T04:23:10Z-
dc.date.available2018-11-29T04:23:10Z-
dc.date.issued2005-
dc.identifier.citationЗагоруй Л.П. Антиоксидантний потенціал ефірних олій спецій у молочному жирі / Л.П. Загоруй, Т.М. Димань // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького. – Львiв, 2005. – Т.7(№4), Ч. 1. – С. 47–50.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1647-
dc.descriptionAntioxidative effect of different concentrations of plant ether oils and their mixes in milk fat was investigated. Ether oils of spices are perspective for use in production of functional food.uk_UA
dc.description.abstractДосліджено антиокиснювальний вплив різних концентрацій рослинних ефірних олій та їхніх сумішей при зберіганні молочного жиру. Ефірні олії пряно-ароматичних культур є перспективними для використання у виробництві функціональних харчових продуктів. Исследовано антиокислительное влияние разных концентраций растительных эфирных масел и их смесей при хранении молочного жира. Эфирные масла пряно-ароматических культур являются перспективными для использования при производстве функциональных пищевых продуктов.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛьвівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицькогоuk_UA
dc.subjectмолочний жирuk_UA
dc.subjectокисненняuk_UA
dc.subjectантиоксидантиuk_UA
dc.subjectефірні оліїuk_UA
dc.subjectпероксидне числоuk_UA
dc.subjectmilk fatuk_UA
dc.subjectantioxidantsuk_UA
dc.subjectplant ether oilsuk_UA
dc.subjectокислениеuk_UA
dc.subjectантиоксидантыuk_UA
dc.subjectэфирные маслаuk_UA
dc.subjectперекисное число.uk_UA
dc.titleАнтиоксидантний потенціал ефірних олій спецій у молочному жиріuk_UA
dc.title.alternativeAntioxidant potential of essential oils of spices in milk fatuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc637.285.05.07uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Antyoksydantnyi_potentsial.pdf314,74 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.