Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1647
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Загоруй, Людмила Петрівна | - |
dc.contributor.author | Zagoruy, Ludmila | - |
dc.contributor.author | Димань, Тетяна Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Dyman, Tatyana | - |
dc.date.accessioned | 2018-11-29T04:23:10Z | - |
dc.date.available | 2018-11-29T04:23:10Z | - |
dc.date.issued | 2005 | - |
dc.identifier.citation | Загоруй Л.П. Антиоксидантний потенціал ефірних олій спецій у молочному жирі / Л.П. Загоруй, Т.М. Димань // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького. – Львiв, 2005. – Т.7(№4), Ч. 1. – С. 47–50. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1647 | - |
dc.description | Antioxidative effect of different concentrations of plant ether oils and their mixes in milk fat was investigated. Ether oils of spices are perspective for use in production of functional food. | uk_UA |
dc.description.abstract | Досліджено антиокиснювальний вплив різних концентрацій рослинних ефірних олій та їхніх сумішей при зберіганні молочного жиру. Ефірні олії пряно-ароматичних культур є перспективними для використання у виробництві функціональних харчових продуктів. Исследовано антиокислительное влияние разных концентраций растительных эфирных масел и их смесей при хранении молочного жира. Эфирные масла пряно-ароматических культур являются перспективными для использования при производстве функциональных пищевых продуктов. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького | uk_UA |
dc.subject | молочний жир | uk_UA |
dc.subject | окиснення | uk_UA |
dc.subject | антиоксиданти | uk_UA |
dc.subject | ефірні олії | uk_UA |
dc.subject | пероксидне число | uk_UA |
dc.subject | milk fat | uk_UA |
dc.subject | antioxidants | uk_UA |
dc.subject | plant ether oils | uk_UA |
dc.subject | окисление | uk_UA |
dc.subject | антиоксиданты | uk_UA |
dc.subject | эфирные масла | uk_UA |
dc.subject | перекисное число. | uk_UA |
dc.title | Антиоксидантний потенціал ефірних олій спецій у молочному жирі | uk_UA |
dc.title.alternative | Antioxidant potential of essential oils of spices in milk fat | uk_UA |
dc.type | Стаття | uk_UA |
dc.identifier.udc | 637.285.05.07 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Antyoksydantnyi_potentsial.pdf | 314,74 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.