Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1647
Title: | Антиоксидантний потенціал ефірних олій спецій у молочному жирі |
Other Titles: | Antioxidant potential of essential oils of spices in milk fat |
Authors: | Загоруй, Людмила Петрівна Zagoruy, Ludmila Димань, Тетяна Миколаївна Dyman, Tatyana |
Keywords: | молочний жир;окиснення;антиоксиданти;ефірні олії;пероксидне число;milk fat;antioxidants;plant ether oils;окисление;антиоксиданты;эфирные масла;перекисное число. |
Issue Date: | 2005 |
Publisher: | Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького |
Citation: | Загоруй Л.П. Антиоксидантний потенціал ефірних олій спецій у молочному жирі / Л.П. Загоруй, Т.М. Димань // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького. – Львiв, 2005. – Т.7(№4), Ч. 1. – С. 47–50. |
Abstract: | Досліджено антиокиснювальний вплив різних концентрацій рослинних ефірних олій та їхніх сумішей при зберіганні молочного жиру. Ефірні олії пряно-ароматичних культур є перспективними для використання у виробництві функціональних харчових продуктів. Исследовано антиокислительное влияние разных концентраций растительных эфирных масел и их смесей при хранении молочного жира. Эфирные масла пряно-ароматических культур являются перспективными для использования при производстве функциональных пищевых продуктов. |
Description: | Antioxidative effect of different concentrations of plant ether oils and their mixes in milk fat was investigated. Ether oils of spices are perspective for use in production of functional food. |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1647 |
metadata.dc.identifier.udc: | 637.285.05.07 |
Appears in Collections: | Наукові публікації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Antyoksydantnyi_potentsial.pdf | 314,74 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.