Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1647
Title: Антиоксидантний потенціал ефірних олій спецій у молочному жирі
Other Titles: Antioxidant potential of essential oils of spices in milk fat
Authors: Загоруй, Людмила Петрівна
Zagoruy, Ludmila
Димань, Тетяна Миколаївна
Dyman, Tatyana
Keywords: молочний жир;окиснення;антиоксиданти;ефірні олії;пероксидне число;milk fat;antioxidants;plant ether oils;окисление;антиоксиданты;эфирные масла;перекисное число.
Issue Date: 2005
Publisher: Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького
Citation: Загоруй Л.П. Антиоксидантний потенціал ефірних олій спецій у молочному жирі / Л.П. Загоруй, Т.М. Димань // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького. – Львiв, 2005. – Т.7(№4), Ч. 1. – С. 47–50.
Abstract: Досліджено антиокиснювальний вплив різних концентрацій рослинних ефірних олій та їхніх сумішей при зберіганні молочного жиру. Ефірні олії пряно-ароматичних культур є перспективними для використання у виробництві функціональних харчових продуктів. Исследовано антиокислительное влияние разных концентраций растительных эфирных масел и их смесей при хранении молочного жира. Эфирные масла пряно-ароматических культур являются перспективными для использования при производстве функциональных пищевых продуктов.
Description: Antioxidative effect of different concentrations of plant ether oils and their mixes in milk fat was investigated. Ether oils of spices are perspective for use in production of functional food.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1647
metadata.dc.identifier.udc: 637.285.05.07
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Antyoksydantnyi_potentsial.pdf314,74 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.