Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1641
Назва: | Антиоксидантний потенціал рослинних добавок у молочному жирі |
Інші назви: | Antioxidant potential of plant additives in milk fat |
Автори: | Загоруй, Людмила Петрівна Zagoruy, Ludmila |
Ключові слова: | молочний жир;окиснення;антиоксиданти;прянощі;пряні трави;пероксидне число;кислотність;окисненість за пробою з тіобарбітуровою кислотою;milk fat;bioantioxidants;antioxidant activity;species;окисление;пряности;пряные травы;перекисное число;окисление по пробе с тиобарбитуровой кислотой;кислотность |
Дата публікації: | 2008 |
Видавництво: | Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького |
Бібліографічний опис: | Загоруй Л.П. Антиоксидантний потенціал рослинних добавок у молочному жирі / Л.П. Загоруй // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького. – Львiв, 2008. – Т.10, №1(36), Ч. 1. – С. 109–114. |
Короткий огляд (реферат): | Досліджено антиокиснювальний вплив рослинних добавок за різних умов зберігання молочного жиру. Прянощі, пряні трави, овочі є перспективними для використання у виробництві функціональних харчових продуктів. Исследована антиокислительная активность различных растительных добавок при различных условиях хранения молочного жира. Пряности, пряные травы, овощи являются перспективными для использования у производстве функциональных пищевых продуктов. |
Опис: | It was studied the antioxidant activity of different plant additives in milk fat. Basil, parsley, dill, mix “khmeli-suneli”, coriander, garlic, carrot were used as biological additives. Dried dispergated species were added to milk fat and oxidized at 102°C, 18±2 and 4±2°C with free access of oxygen. The concentrations of spices were 0,1 %. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1641 |
ISSN: | 2518–7554 2518–1327 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Antyoksydantnyi_potentsial.pdf | 352,21 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.