Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13537
Назва: | Застосування зернових інгредієнтів в технології сиркових виробів |
Інші назви: | The use of grain ingredients in the technology of cottage cheese products |
Автори: | Надточій, Валентина Миколаївна Nadtochiі, Valentyna |
Ключові слова: | сир кисломолочний;cottage cheese;молочна сироватка;whey;гречане борошно;buckwheat flour;вівсяне борошно;oatmeal |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Білоцерківський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Надточій В.М. Застосування зернових інгредієнтів в технології сиркових виробів / В.М. Надточій // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи у харчових технологіях: матеріали Міжнар. наук. - практ. конф. (БНАУ, 3 жовтня 2024 р.). – Біла Церква, 2024. – С. 28–29. |
Короткий огляд (реферат): | У роботі обґрунтовано використання гречаного та вівсяного борошна у складі сиркових виробів на основі сиру кисломолочного. |
Опис: | The work substantiates the use of buckwheat and oat flour in the composition of cottage cheese products based on fermented milk cheese. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13537 |
УДК: | 637.1:664.69:664.8 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
zastosuvannia_zernovykh_inhrediientiv.pdf | 632,1 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.